• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin ADALET ve ÖZGÜRLÜK Anlayışınız Nedir?!..

kardelen2780

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Sizin ADALETİNİZ! ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ! Sadece Yandaşı Oldugunuz Üyeler İçin mi Var?!
Hani Her daim özgürlük adalet diyorsunuz ama her ne hikmet ise, Adaletsizliğin ve Yasaklamaların Özgürlüğe Müdahalenin kralını sizler Yapıyorsunuz!!..
Üye Olduğum İlk Yılda Siyaset Sayfasında Siyaset yapıldığımı öne sürerek devamlı engel ve Banlanma ile karşı karşıya kaldım!..
Bu Yasaklanmalar her ne hikmet ise, bana karşı cömertçe kullanılırken diğer üyelere karşı cimrice davrandı!!..
1 ay gibi uzun vadeli ceza aldığım günleri biliyorum.. ( Şunu hiç anlayamamışımdır. Bu Siyaset sayfasında ne konuşulur?! Madem siyaset yasak, o zaman siyaset sayfasını açmayacaksın!..)
Agzımı açsam Suç oldu bu sitede. ‘’A’’ Desem Suç Oldu. ‘’B’’ Desem suç sayıldı ve devamlı ceza üstüne ceza ile ÖZGÜRCE! Fikrimi Dillendirmemin Önüne Geçildi!
Pardon da, SİZİN ÖZGÜRLÜK ANLAYIŞINIZ NEDİR?!
En Sonunda 2 yılı aşkın Zamandır siteye hiç girmemiştim ki, bu ay rahatsızlanıp da hastalığıma çözüm aramanın doğal yolunu google’de araştırıken kendimi bu site’de buldum. Bir Üyenin hastalığına çözüm olan formili yazmak adına üye girişi yapıp çözümü yazdım.
Veeee Dakka bir , Gol bir. Siteye giriş yapalı 10 gün olmadan 4ci cezamı yedim.
Bir Konuya yorum yaparken, Alemlere Rahmet Olarak Gönderilen,SEVGİLİLER SEVGİLİSİNDEN Yani RESULULLAHIN 1 sözünden Örnek verdim diye, haydi hoppa 3 gün ceza yedim.Neymiş Dini Paylaşım Yasakmış. Ben çıkıp bir kafirin sözünden bir bilim adamının sözünden örnek versem suç olmayıp ceza almaz iken, Benim Varlığıma Sebep,Kurtuluşuma Vesile Olan HZ MUHAMMEDİN Bir sözünden Örnek vermem neden suç sayılıyor?! Dini Konu açıp polemiğe girmek farklı bir şey ama bir konuda yorum yazarken o konu hakkında misal olsun diye birisinin sözünü alıp yorum olarak yamak çok farklı bir şeydir!..
Kusura Bakmayın ama,Sizin bu yaptıgınıza halk arasın da ‘’Sap ile Samanı ayırt edememiş’’ denir.
Bu 10 gün içinde hiçbir üye ile diyaloğa girip polemik yaşamadım . Bazı İnsanlara ne kadar gerçekleri anlatmaya kalksan da, NEFRETLERİ Gözlerini KÖR Etmiş ve Gerçekleri GÖSTEREMEZSİNİZ! Bunun için ASLA Üyelerle muhatap olmadım. Benim cevabımdan alıntı yapıp laf atanlara dahi gülüp geçtim!..
En Son Olarak Bir Üye 30 yaşından sonra eğitim alma hakkında fikrimimizi sormuş ve ben bu üyeye kendimden örnek vererek eğitimin yaşının olmadıgını yazdım. 16 Sayfa dolusu yazılan yorumların hemen hepsinde neredeyse NEFRET KİN Kusmuşlar. DEVLETİME ve Benim CENNET VATANIMA İgrenç ithamlarda bulunulmuş ve Asla Türkiye’ye gelme gibi ithamlarda bulunmuşlardı ve ben VATANINA Aşık bir birey olarak Dayanamayıp sadece konu sahibine ‘’ Kafirin Kölesi Olmaktan İse, CENNET VATANIMDA YAŞAYIP ÜLKEMİN EFENDİSİ OLURUM!!’’ dediğim ve VATANIMA Sahip çıktıgım için, ‘’SİYASET’’ Yapmakla Suçlanıp ceza aldım. Soruyprum size ‘’ VATANA SAHİP ÇIKMANIN NERESİ SİYASET OLUYOR ACABA?!’’ Ne Yapmam gerekiyordu, dış güçlerle bir olup, abd si, almanı avrupası israiliyle bir olup, Ülkememi saldırmam gerekiyordu?!
Sizin Anlayışınıza göre ‘’VATANA SAHİP ÇIKMAK SİYASET YAPMAK OLUYOR İSE ŞAYET, VATAN İÇİN CAN VERİP ŞEHİD OLAN ŞEREFLİ POLİSİM VE ASKERİMİN DURUMU NE OLUYOR ACABA?! SİYASET İÇİN ÖLMÜŞ MÜ OLUYOR ONLAR ŞİMDİ?!..’’
CENNET VATANIM için, CANIM MALIM FEDA OLSUN!!.. ALLAH'IM ŞAİT OLSUN Kİ; BU CENNET VATANIN BİR KARIŞ TOPRAĞINA TÜM DÜNYA'YI FEDA EDERİM, YİNEDE VATANIMDAN ASLA VAZGEÇMEM!!!...

16 sayfa boyunca ülkeme İhanet Edip saldıran hiçbir üye Ceza Almamışken, bir tek benim ceza almış olmam ne anlama geliyor?! Bu Olayı Nasıl Yorumlamam Gerekiyor ACABA?!

Şimdi birileri çıkıp bana ‘’kardelen bunu neden özelden sormayıp da buradan paylaştın?!’’ diyecek olabilir. Ben RESULULLAHIN Sözünden örnek verdiğim için ceza aldıgımda direk bizzat mune’ye Yazıp çokda insancıl birşekilde durumu izah edip cevabını bekledim ama nafile boşa bekledim.
Sorumun cevabını beklerken tekrardan hiç sebepsiz yere ceza yedim. İşte buda ne kadar ‘’ADALETLİ!!!..’’ bir davranışa maruz kaldıgımın göstergesi oluyor demekki.

Siz, Biz bu forumda farklı düşüncelere farklı siyaset anlayışına sahip insanlara, Din ve RESULULLAHI Seven ve onun sözünü kendine örnek alan insanları istemiyorsanız açık açık söyleyin Bilelim!!
@Mune özelden yazdım dönüş yapmadın ve buradan soruyorum '' VATANIMA SAHİP ÇIKMANIN NERESİ SUÇ ACABA?!'' Vatanıma, aynı bir küffarın saldırdığı gibi hoyratca saldıranlara ceza vermemişken benim 3 gün ceza almamı nasıl yorumlamam gerekiyor acaba?!
Biz Burada sizin gibileri istemiyoruz ve insanların özgürce fikirlerini beyan etmesini istemiyoruz deyin olsun bitsin!!!..
Ben VATAN için BAYRAK için DİN için Tüm Varlığımı Feda Ederim!!
Beni ve benim gibi düşünceye sahip olanları Bu şekilde kabul etmiyorsanız şayet üyeliğimi ibdal edersiniz olur BİTER!!..
( Benim Derdim sadece bana haksızlık yapan insanlarla. O yüzden hiç bir üye ile muhatap olmak istemiyorum ve polemik İSTEMİYORUM!!)

Peki sizin değerlerinizin benim için önemli olmadığını ve sizin değerlerinizin tam tersi doğruları savunursam kendinize hakim olabilirmisiniz yada siz olabilirsiniz herkes olabilirmi
Değerlere hakaret olur mu olmaz mı
Kutuplaşmanın uçlarda olduğu şu zamanlarda sizin savunduğunuz ifade özgürlüğünün karşılığı yoktur

kardelen2780,
3 uyarı almışsınız.
İlki polemikten ki polemiğe girdiğiniz üye de uyarı almış, topikte siyasi yorumlar nedeniyle kapatılmış, çünkü siyaset bölümü dışında siyasi konu ve mesajlar yasaktır.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...di-ifade-istiyor.1043827/page-3#post-53651369

2. uyarınız dini içerikten zira sitede dini içerikli yorumlar yasaktır, dini içerikli yorum ve konuya Hıristiyanlıkta girer, Yahudilikte, Budizmde, mezheplerde girer, ateizm ve deizm de.
Bu site de ne dini aşağılama yapılabilir ne de üyeler kendi inançlarıyla ilgili ayet vb yazabilir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iskisinin-duzeyi.1044607/page-4#post-53710524

3. uyarınız yine dini içerik sebebiyledir:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sizce-cok-gecmi-olur.1045787/page-5#post-53792238

Şunu da belirteyim dini ve siyasi yorumlarınızdan dolayı aldığınız uyarılar inancınız veya siyasi görüşünüz nedeniyle değildir, kurallara uymamanız sebebiyledir, kaldı ki 3 uyarınızı aldığınız topiklerin konu sahibelerinin yazılarını okursanız yani içerikleri kontrol ederseniz hiçbiri size yaşadıkları sorunların dini veya siyasi boyutunu sormamıştır, sormuş olsalardı da yasak olduğu için yine müdahale edilirdi.

Bir de dip not iliştireyim siz bu kuralları çok iyi biliyorsunuz aslında ama kurallara uymamayı seçmeniz sizin tercihiniz, kurallara uymayanlara uyarı vermekte bizim görevimiz, kurallar nettir ve tartışmaya kapalıdır.

Back
X