Sizi zen Kitaplar var m?

elif şafak ''AŞK'' MUHTEŞEMDı. KıTAP NASIL BıTTı. NE OLDU ANLAMADIM TADI HALA DAMAĞIMDA..
HUZUR SOKAĞI.. ÇOK KALIN BıR KıTAP OLMASINA KARŞIN 2 GÜNDE BıTıRMıŞTıM.. BıR SOLUKTA..

Hmmm Naşide Gökbudak'ın "Asıl Ası Atiye" ve "Perina" isimli romanlarında çok ağlamıştım :çok üzgünüm: ikisi de yaşanmış hayat hikayelerini anlatıyordu ve bunu düşünmek daha da çok ağlamama sebep olmuştu... :çok üzgünüm: ha bi de Yaprak Dökümü'nü okuyunca üzülmüştüm aynı tadı alamam die dizisini de izlemedim.

ben çok kitap okurum ve çok etkilenirim kitaplardan Canan Tan ın kitaplarını okudum çok etkilendim. Pirayede ağladım ama EN SON YÜREKLER ÖLÜR kitabında çok canım acıdı okurken. o kadar çok ağladım ki ertesi gün gözlerim şiş gezdim. kesinlikle tavsiye ediyorum...

bende pirayede üzülmüştüm,angelanın küllerinde çok üzüldüm,suç ve cezadada üzülmüştüm
dudaktan kalbede ve çalıkuşundada aynen çok üzüldüğümü hatırlıyorum ama hiç bi kitap beni kolay kolay ağlatamaz

Nermın bezmen
_kurt seyt & shura
_sır
_aurora`nın ıncılerı

canan tan
_yÜreĞım senı Çok sevdı
_pıraye
_en son yÜrekler ÖlÜr

bunların hepsınde de Çok aĞladım ÇÜnkÜ hepsıde mÜkemmeldı (Özellıkle yÜreĞım senı Çok sevdı ve kurt seyt & shura)

reşat nuri - çalıkuşu

çok etkilemişti beni yıllar önce kaç kere okudum hatırlamıyorum
arada bir açar netten dizisini izlerim ve hep ağlarım

Mim Kemal Öke'nin yazmış olduğu SÜRGÜNDEKı SEVDA romanın sonunda çok üzülmüştüm.Çünkü aşık olduğum kahraman ölmüştümafoldumben
Bir diğeride Ahmet Altan'nın ıSYAN GÜNLERıNDE AŞK romanında intihar eden cariye hediyeye çok acımıştım.

Ahmet Ümit -Bab-ı Esrar'da üzüldüm...........................
Sonunda babasının Semaya çıkması beni çok duygulandırdı.....................................

sevmek zorunda değilsin beni / sinan akyüz çok üzüldüm..... bir kadının yaşadığı en zor hayat

naşide gökbudak-süreyya hayatımda beni bu kadar etkileyen başka bir kitap daha olmadı.dün bitirdim ve bittiğinden beri ağlıyorum:çok üzgünüm: çok üzüldüm çok

ıdamlık Genç =Emine Şenlikoğlu bitiminde ağlamıştım ve uzun süre etkisinden kurtulamadım çok güzel bir kitap.

yaa kesinlikle piraye

bide benim beyaz dizilerim vardır etkisinde kaldığım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…