Sizi zen Kitaplar var m?

Ilgın Olutun nevası
gerçek bir hikayeden alıntıymış,ne kadar doğru bilemem
ama kıza çok üzülmüştüm

Yaa çok var aslında.... Ama ilk aklıma gelen kitaplar şunlar....

Vasconcelos - Şeker Portakalı
Erdal Öz - Gülünün Solduğu Akşam
...
....
...

canan tan yüregim seni cok sevdi..iki günde bitirmiştim ve sonu beni cok etkiledi.insanlar bazen kendi elleriyle hayatlarını cıkmaza sokuyorlar.:1no2::
:

buket uzunerin ,iki yeşil su samuru adlı kitabı unutamadıklarım arasında okurken ağlamadım belki ama çok etkileyici ve farklı bir eser.Bir de oya baydar,sıcak külleri kaldı gerçekten çok hoş bir roman şiddetle okumanızı tavsiye ederim

Evet bende tavsiye ederim.İki yeşil su samuru nefis bir kitap.
Herkesin mutlaka okuması gereken bir eser.............................................................

Souad__ Diri diri yanmak kitabını ve.. ve.. ve.... Jacqueline Harpman__ Erkek nedir bilmezdim kitabı bu iki kitap beni derinden etkilemiştir.Biri gerçek bir hayat töre, acımasızlık, diğeri ise tamamen psikolojik ve soru sormaktan kendinizi alamayacağınız bir kitap..

klava:yüreğim seni çok sevdiyi okuyupta aslı ya gıcık olmayan varmıdır acep
okumadıysanız eger uçurtma avcısı ve bin muhtesem guneşi mutlaka okuyun

Jerzy Kosinski - Boyalı Kuş kitabı belkide ömrümde hiçbir kitap bu kadar etkilemeyecek beni lise 1 gidiyordum ve belki o yaşa göre çok ağır gelmiştir ama hiç unutamadım okuduklarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…