- 8 Mayıs 2019
- 306
- -14
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dertliyim 44
-
Bana fazla yakın olmadıkları ve pek görmediğim için sorma gereği duymadım.Sebebini sorardım. Yetişkin insanların konuşarak çözmesi taraftarıyım. Sorduğumda bişey yok gibi basit cevaplar verirlerse de umurumda bile olmazdı. Üzerinde durmazdım.
O zaman niye dert ediyorsun takmıyorum diyorsun ama takip konu açıyorsunBana fazla yakın olmadıkları ve pek görmediğim için sorma gereği duymadım.
Dert etmiyorum dert etsem sorardım sadece sizlerin tepkisi ne olurdu onu soruyorum. Maksat muhabbet sohbet işte.O zaman niye dert ediyorsun takmıyorum diyorsun ama takip konu açıyorsun
Yakın değilsen problem yok sende mesafeli ol yeter
Sana fazla yakın olmadıkları ve görmedikleri için silmişler seni mesele yokBana fazla yakın olmadıkları ve pek görmediğim için sorma gereği duymadım.
Çok samimiyet yoksa hiç sormam ilgilenmem haberim yokmuş gibi davranırımDert etmiyorum dert etsem sorardım sadece sizlerin tepkisi ne olurdu onu soruyorum. Maksat muhabbet sohbet işte.
umursamam selam da vermem dırek geçerim yanlarındanAylar önce üç kuzenimde beni instagramdan sildiler sebebini bilmiyorum ama artık takmıyorum bugün ikisini de gördüm hiçbir şey olmamış gibi konuştuk ama ikisi de bana pek samimi gelmedi açıkçası. Siz olsanız gördükten sonra nasıl davranırdınız? Tepkiniz ne olurdu?
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Beni gördüklerinde benimle konuştukları sürece konuşurum ama öyle asla samimi olmam.Açıkçası umrumda olmaz.Küsmem ama samimi de olmam.
Tanıdık olunca ister istemez yüzyüze gelince konuşuyorsun işteumursamam selam da vermem dırek geçerim yanlarından
Sessiz kalın,sorgulamayın,hiç sormayın bile neden sildiklerini.Hatta konu açılırsa ‘aa beni hiç sildiğinizi hiç farketmedim’ deyin.Bırakın kalplerindeki ömürlerine işlensin :)Ben de sizin gibi düşünüyorum. Beni gördüklerinde benimle konuştukları sürece konuşurum ama öyle asla samimi olmam.
Yok zaten dün gördüm hiç onu sormadım bile öyle bişey bilmiyomuşum gibi konuştum sadece biraz uzak durmaya çalıştım çok samimi olmak istemiyorum onlarla sadece merhaba merhabaSessiz kalın,sorgulamayın,hiç sormayın bile neden sildiklerini.Hatta konu açılırsa ‘aa beni hiç sildiğinizi hiç farketmedim’ deyin.Bırakın kalplerindeki ömürlerine işlensin :)
Bazı insanlarla ‘merhabanız olsun,nasılsın demeye zamanınız bile olmasın’ :)Yok zaten dün gördüm hiç onu sormadım bile öyle bişey bilmiyomuşum gibi konuştum sadece biraz uzak durmaya çalıştım çok samimi olmak istemiyorum onlarla sadece merhaba merhaba
ayıp etmişler sorun buTanıdık olunca ister istemez yüzyüze gelince konuşuyorsun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?