sizi seven mi yoksa sevdiğin kişimi..

E

EU3

Ziyaretçi
Merhabalar size bir sorum olacak sizi seven mi yoksa sizin sevdiğiniz mi ? Biri var çok seviyor ama o kişiyide ben sevmiyorm benim sevdiğim kişide beni sevmiyor ama beni seven kişiye bir türlü ısınamıyorum çok kararsızım ne yapıcağımı bilmiyorum. üstelik beni seven kişide evlenmek istiyor.. benneyaptımki

biliyo musun aynı sorunu ben de yaşıyorum, ve çok kararsızım yorumları bekliyorum dörtgözle.

ısınamadığın bir insanla nasıl bir ömrü,aynı yatağı paylaşacaksın.
seni sevmeyenle de olamayacağına göre....
bu ikisi dışında hem sevebileceğin hem de seni seven biri olacaktır mutlaka...

bende de aynı sorun var aklım karmakarışık.benim durumum tam olarak şöyle sevdiğim kişi beni seviyor ama ilgisiz sevdiğini belli edemiyor buda beni mutsuz ediyor.bir başka biri de seviyor beni ve huzurlu mutlu olmam içinde çabalayıp duruyor bütün derdi beni mutlu edebilmek.ne yapacağımı bilmiyorum

Beni sevmeyen birine zorla kendimi sevdiremem tabi.

Beni seven kişiyede birşeyler hissetmiyorsam,sırf o beni seviyor diye de onunla beraber olamam.

İlle bir sevgilim olmak zorunda değil.

Beni seven ve benimde sevdiğim biri olmadan bir ilişkiye başlamam.

eger bir tercih yapman gerekiyorsa
seni sevmeyenle hic olmaz..
ama seni sevene bir sans verip onu tanimaya calisabilirsin...zamanla alisabilirsin...olacaksa olur..

ikisi de değil.
madem sevdiğinle olamıyorsun,sırf seviyor diye başkasıyla olmak zorunda değilsinki..
zamana bırak bakalım
illaki seninde karşına hem seni seven, hem de sevdiğin biri çıkar:1hug:a.s.

aynı durumu birebir yaşadım kızlar çıkardığım sonuç şu ki;sizin sevdiğiniz sizi sevmiyorda yada ilgisizse bitirin tüm ilişkinizi çünkü karşınıza sizin sevebileceğiniz ve sizide seven biri çıkıyor buna inanın..
sevmediğiniz birinide asla hayatınıza sokmayın çünkü yürümez asla zamanla filan alışılmaz aşk varsa vardır iki kişi arasında yoksa yoktur sırf sizi seviyor diye şans vermek zorunda değilsiniz..
ben böyle yaptım ve gerçekten dogrusunu yapmışım sunki ilişkim çok zor bir dönemden geçiyor biticek gibi ama en azından bende sevdim oda beni sevdi..yani her ikisinide hayatınızdan uzak tutun canlarım..

gönül işi tek taraflı olmaz...iki türlüde bence sonuç hüsran olur..en güzeli hem sevdiğin hemde sevildiğin insanla beraber olmak.bence ikisinide haytınıza sokmayın..önünüze sizi seven ve sizinde sevebileceğiniz birisi mutlaka çıkacaktır.....

3. kişi doğrusu olabilir:jeyyar:

demek istediğim, ilişkide sevginin karşılıklı olması gerektiğine inanıyorum, bu durumda bahsettiğin 2 durumda da benim için ilişki söz konusu olamaz.

her yeni gün bize neler getiriyor. Karşılıklı sevgiyi tadabileceğin bir ilişkiyi neden sen de yaşamayasın ki, mutlaka bu ikisinden birini seçmek zorunda mısın?

öyle bi yazmışsınki arkadaşım sanki 2 seçeneğin varmış gibi geldi bana olayın......
eğer öyleyse seni seveni tercih mantıklı..seni sevmeyenden sana hayır gelmez çünkü.....ha yok bu iki durumuda arkama atar yoluma devam edebilirm dersen hiç durma...en iyi zamanın sana seni seven ve seninde sevdiğin birini karşına çıkarması olacaktır....a.s

sev seni seveni ,dağda çoban olsa sevme seni sevmeyeni ,mısırda sultan olsa..
hoşuma giden ve bana mantıklı gelen bir sözdür bu.. a.s.

Bende biliyorum sevgi olmadan olmuyor ama mantığıma göre hareket edersem beni seven kişi olumlu geliyor ama bir türlü olur diyemiyorum. Hep aklım sevdiğim kişide ama onada yaklaşamıyorum. Tabiki karşıma bir başka birileri çıkar ama 4 yıldan berri aklımda o var bir türlü çıkaramadım aklımdan..

sev seni seveni kapında köle olsa sevme seni sevmeyeni bağdat da sultan olsa.arkadaşlar eğer sevildiğinizi hissetmiyorsanız sevseniz kaç gün sürer ki ama servilseniz sevmeseniz aşık olmasanız da iyiliğiyle size hep yakındır o kişi bence...

offf offff ya bu çok zor bi durum başka biri seni deli gibi sevio sende başkasını seviosun ama senin sevdiğin seni istemiooo seldacım biliosun aynı durum bende de var ve çok zor tabi senin yaşadıgın durumuda biliorum ve bu durumda seçim yapmak çok zor ama yinede seni sevene bi şans vermelisin olursa olur olmazsa olmazzz fazla zorlamayada gerek yok eminim senınde sevebilecegın biri çıkacaktır karşina :KK66:

Cnm senin sevdiğin seninleyse düşünmene gerek yok seninle değilse yani birlikde değilseniz onu boşver düşünmene bile değmez..ha seni sevene gelirsek o seni ne diye seviyor bi düşün çünkü kaçan olduğun için hele sen ona bi yakalan bak göreceksin sevgi falan değil onun ki sadece elde etme arzusu eminsen bile onun sevgisinden olsun genede onu da boşver illaha birşeyler olmasi lazim diyorsan ya sevdiğinin kişinin seni sevmesini sağla yani sevgiyi yaşayin derim yoksa beklemede kal senin sevdiğin seni seven ikiside bir arada olmali

ne sevmediğin biriyle yapabilirsin
nede seni sevmeyen birisiyle

ama sevmek çok zor ya
zor olanı seçmek her zaman iyidir
seçim yapmam gerekirse
benim sevdiğim biriyle diyeyim

Valla sen aklından çıkarmak istersen çıkarırsın olmayacak diye birşey yok. Sevginin olmadığı bir beraberlik düşünemiyorum sevgisiz asla. seni seven insana kaç gün tahammül edebileceksin aynı evi aynı yatağı aynı yaşamı paylaşacaksın sevmediğin için en ufak ayrıntı bile sana batacak seni seven kişi ağzıyla kuş tutsa sana yaranamayacak çünkü onu sevmeyeceksin sevemeyeceksin. en iyisi kendine yeni bir yol seç. nerden mi biliyorum bende aynı şeyleri benzemesede yaşadım. Deli divane aşık olduğum biri vardı oda beni seviyordu ama ailelerimiz farklı kültürden mezhepten olduğu için istemiyorlardı onlar doğunun aşiretlrinden ağa çocuğu varlıklı bizse normal bir vatandaş kendi halinde. hiçbirşeyimiz uyuşmuyordu sevgimizden başka. Öyleki onun için ölebilir onun için herşeyi yapabilirdim. uzunca seneler çıktık aileler kesinlikle istemiyordu benim ailem hiç istemiyordu ama ben onu deli divane seviyordum oda beni seviyordu. uzunca aylar beni göremediği dışarı kolay kolay tek başıma çıkamadığım için buluşamıyorduk bile onun için ailemin oturduğu semtten ev satın aldı sadece beni balkondan 1-2 dakika görebilmek için ve odamın altında sokakta arabanın içinde sabahlamış çoğu zaman benim gölgemi izlemiş tel la dahi konuşamıyorduk kaçamak kaçamk konuşabiliyordum. bir gün anneme yalvardım yakardım 10 dakika yakından göreyim yoksa ölecem ben neyse annem izin verdi çarşıya çıkmıştık aradım hemen geldi biraz görüştük annem kaçacağım diye çok korkmuş oda kaçalım demişti ama anneme geri dönecem diye söz vermiştim annemi bırakamazdım çünkü çok yakın bir zamanda 23 yaşındaki erkek kardeşimi kaybetmiştik bide ben onları yıkamazdım. neyse çalışmaya başladım telefonda da olsa görüşmeye başladık bir iki kaçamak görüşmelreimiz oldu 10 -15 dakika kadar gel zaman git zaman kaçalım diyordu uzaklara gidelim ne onun ailesi ne benim ailem kabul etmiyordu. kaçamazdımda ailemi yüzüstü bırakamazdım bu yüzden aramız çok kötüydü o ara bana görücü geldi tabiki ben hayor dedim çok ısrar ettiler günlerce telefonla aradılar bende sevdiğim kişiye görücü geldi dedim oda bana demesin mi evlen nasıl olurdu evlen kızgınlıkla söylediği bir şey onunda benimde hayatlarımızı nasıl değiştirdi kızgınlıkla sinirle görücülere tamam dedim. onada arayıp evleneceğimi söyledim şok oldu tabi sonra bir ara görüşemedik yüzüklerin takılacağı gün aradı ben bugün nişanlanıyorum beni bir daha arama dedim son kez görüşelim dedi olmaz dedim akşama yüzük takılacak bir rezalet çıkartmasın diye evinde buluştuk bana yalvardı yakardı yapma dedi takma yüzüğü gitme yanımda kal dedi bende ailemi yüzüstü bırakamam dedim ve evlendim. 2,5 sene cehennemi yaşadım sevmediğim bir insanla bana ağzıyla kuş tutsa yaranamıyordu midem bulanıyordu o insandan alkoliğin de tekiydi şiddet de uyguluyordu hayatımı mahvetmiştim ve iki senennin sonunda tedavi ile hamile kalmış dış gebelikten ölümden dönmüştüm ölümün kıyısındayken bile aşık olduğum kişi hep aklımdaydı düşünmediğim bir anım yoktu ve ölümden döndüğüm o gün onu hastanedeyken aradım sesini duydum kapadım çok kötü olmuştum ona ihtiyacım vardı cesaretimi toplayıp konuşabildim ölümden döndüğümü sesini duymaya ihtiyacım olduğunu söyledim nerdesin gelecem dedi ağlaya ağlaya ne hale döndüm veremezdim ki hastanenin adını evli bayana yakışık alırmıydı herneyse eşimden ayrıldım evden ayrılışım boşanma süreci bir sene sürdü. bu süreçte aşık olduğum kişiyle tekrar görüşmeye başladık ben evlenince yaşadığım şehri terketmiş ama hala beni çok seviyor görüşmeye başladık ama nasıl olabilirdiki tekrar önceki halimden daha kötüydüm evlenmiş ayrılmış birini hayatta ailesi kabul etmezdi onsuz yaşayamayacağımı evliliğim süresince anlamıştım oda bensiz yapamıyordu kaçalım diyordu bir kaç kez yeltendim hatta birinde gece yarısına kadar yanındaydım şimdi sen eve gitmeyecek hep yanımda mı kalacaksın karar vermiştim artık kalacaktım ama annemin telefonlarına dayanamayıp beni eve bırak yapamayacağım dedim güzellikle beni iste tek başına gelip istemeyi ailem kabul etmiyor evlenmiş ayrılmış bir insanı onun ailesi . Ogün onu son görüşüm oldu bütün telefonlarını iptal etti evi sattı ona ulaşamıyordum kafayı yiyecektim ailesinin evinin nosunu biliyordum orayı aradım ve beni bir daha arama dedi dünya başıma yıkıldı altında ben kaldım. aylarca günlerce aramasını bekledim aramadı ben bütün umutlarımı yitirmiştim hayır olamaz o beni çok seviyor ben ailemi bırakamadım diyordum. bir gün bir hasta ziyaretinden dönerken yolda onunla karşılaştık sadece bakışabildik telefonlarımı kapadım dik durdum ve ogün bir gün gelip yalvarıp yakarsa bile onu kabul etmeyecektim karar aldım. ve ölümü bile düşündüğüm sıralarda eşimle tanıştım okadar çok kötüydüm ki birini yeniden sevecek aşık olacak kadar sevebileceğimi düşünmüyordum. Ama yeniden sevdim eşim okadar iyi bir insandıki sevecen hoş görülü çocuğumun olmayacağını bildiği halde benimle evlenmek istedi ve nasıl bir enkaz olduğumu gördü. Allaha çok şükür iki sene olacak evleneli mutluyum Allah herkese böyle bir mutluluk nasip etsin. ve evlendik işe döndük evleneli 1 ay bile olmamışken şirket hattıma bir mesaj hayatım seni çok özledim günün nasıl gidiyor eşim sandım o ara işim okaadr yoğun ki peşpeşe mesajlar geliyor ben bakamıyordum sesisde idi telefonum mesaj geliyor durmadan aranıyorum neyse öğlen mesajlaar bi bakarım biliyorum bana çok kırgınsın özürdilerim bu yeni numaram lütfen telefona bak sensiz yapamıyorum yaşayamıyorum eski aşkım arıyordu. nekadar kötü bir durumdaydım 1 seneden fazla sesini, bile duymamıştım ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim mesaj mesaj özür mesajı bir daha ayrılmak yok vs vs akşam oldu eşime mesajları gösterdim evlendim diye mesaj çek dedi ertesi gün mesaj çektim kısaca ben evlendim inanmadı yalan söylüyorsun seni aramadığım için böyle yapıyorsun inanmıyorum dedi sesindeki titremeyi duysaydınız çok kötü oldum ben evlendim dedim neler söyledi bana sen aptalsın sen aynı hatayı bir daha yaptın hayır ilki hata olabilir ama eşimi seviyorum diyince aramayıda mesajıda kesti. ne oldu bilmiyorum hala kesin evlenmemiştir çünkü senden başka birisi ile evlenemeyeceğini söylerdi. herneyse iyi düşün arkadaşım EVLENMEK İÇİN SAKIN HA EVLENME İNSAN YENİDEN SEVEBİLİYOR ZOR OLUYOR ACI OLUYOR AMA SEVEBİLİYORSUN.

Merhabalar size bir sorum olacak sizi seven mi yoksa sizin sevdiğiniz mi ? Biri var çok seviyor ama o kişiyide ben sevmiyorm benim sevdiğim kişide beni sevmiyor ama beni seven kişiye bir türlü ısınamıyorum çok kararsızım ne yapıcağımı bilmiyorum. üstelik beni seven kişide evlenmek istiyor.. benneyaptımki

buna yakın bir olay benimde basımdan geçti beni çok seven biri vardı ama ben onu yalnızca arkadaş olrak görüyordum gercekten de iyi bir arkadaştı..erkek arkadaşımdan yeni ayrıldığım bir dönem çok boşlukta kaldım ne olduysa o ara oldu sevgili olduk yaklaşık 3 ay kadar bir beraberliğimiz oldu.. ama sonrdan çok pişman oldum onunla hiç uyuşmuyoruk yanında olmak istemiyordum sıkılıyordum.. birini sevmediğin halde ona katlanmak çok zormuş... sonuç tabiki de hüsran.. artık arkadaşta değiliz.. yani sana tavsiyem için ısınmadıysa hiç zorlama sonra çok pişman olursun..

X