Sizi en çok etkileyen Türk filmi

petem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
20
1
Hiç unutamadığınız,defalarca izlemekten hiç sıkılmadığınız,sizi en çok etkileyen ve en çok sevdiğiniz bir Türk filmi oldu mu?

Benim cevabım kesinlikle ''Hasan Boğuldu''filmi çok seviyorum.Dağlı Emine ile ovalı Hasanın yürek burkan hikayesi....

turkan soray kadır ınanırın Dönüş dıye bır fılmlerı vardı kac kere ızledıysem agladım hala aglarım

aşkın emek oldugunu anlatan .... selvı boylum al yazmalım bır klasıkdır bence ....

babam ve oglum ....

ve beyaz melek.....

ben fılız akın'ın fılmı veda dan cok etkılenmıstım...

kesınlıkle babam ve oglum-----bır de eskıya....

eşkıya,selvi boylum al yazmalım... ıyyy bir de şeytan, onda da 3.5 atıp,etkilenmiştim 8-10 yıl önce...

Babam ve oglum...Arkadaslarla gitmistik bir grup kurtlar vadisine,bi grup da babam ve ogluma gitmisti.Cikista ortada bulustuk 2 grup da ziril ziril senağlama

SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM
defalarca izledim yinede izlerim

eskiden hiç türk filmi izlemezdim. liseden mezun olduktan sonraki yıldı. selvi boylum al yazmalımı izlemiştim. çok beğenmiştim. dersaneye geldim,arkadaşlara filmi anlatacam, ama nasıl abarta abarta bahsediom :)) yuh dediler arkadaşlar, nerden baksan 10 kez izledik biz dediler :)

benimde direk aklıma gelen türk filmi leyla ile mecnun vardı ya o :) çok komik gelmişti bana sevmiştim. hani kadir inanır la hülya koçyiğit oynuo ya o film :)

hülya avar ve tarık tarcanın aşk hikayemiz diye bi filmi vardı çok etkileniyorum ne zman seyretsem ağlıyorum

uçurtmayı vurmasınlar filmni çok severim

Selvi Boylum Al Yazmalım...
Hala izlerim..Her seferinde ilk defa seyrediyormuşum gibi hissederim ve hüzünlenirim..
Her seferinde sonunda içim burkulur, benimde gönlüm Kadir İnanır'dan yana olur, ama doğru kararı verdin Asya derim..

beyaz melek....dıla hanım...sultan...aıle serefı...ve tabıkı..al yazmalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…