E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Evet sinemaseverler bu güne kadar izleyip etkisinde kaldığınız, filmin bir yerinden sonra gözyaşlarınıza hakim olamadığınız, size ve duygularınıza dokunan filmleri paylaşır mısınız olumunekankayizsmile
bikaç örnekle ben başlim..
My Sister's Keeper..
Kesinlikle muhteşem bi film, performans süper ötesi.. Duygular okadar şeffaf yansıtılmış ki etkilenmemek elde değil..
A Walk to Remember..
Klasik bi aşk hikayesi aslında.. Ama anlatım okadar duru ki biyerden sonra o aşkı acısıyla tatlısıyla sanki siz yaşıosunuz.. final sahnelerine doğru duygular şelale oldu aktı bende:gitme:mafoldumben kaydirigubbakcemile3
The Pursuit of Happyness
Will Smith hayranlığım duble oldu bu filmde :hulya: harika bi oyunculuk...ayrıca fedakarlık, azim, umut nedir çok güzel anlatılmışbayanssulusmile
sıra sizde bayanlarrrbayanssulusmile
bikaç örnekle ben başlim..
My Sister's Keeper..
Kesinlikle muhteşem bi film, performans süper ötesi.. Duygular okadar şeffaf yansıtılmış ki etkilenmemek elde değil..
A Walk to Remember..
Klasik bi aşk hikayesi aslında.. Ama anlatım okadar duru ki biyerden sonra o aşkı acısıyla tatlısıyla sanki siz yaşıosunuz.. final sahnelerine doğru duygular şelale oldu aktı bende:gitme:mafoldumben kaydirigubbakcemile3
The Pursuit of Happyness
Will Smith hayranlığım duble oldu bu filmde :hulya: harika bi oyunculuk...ayrıca fedakarlık, azim, umut nedir çok güzel anlatılmışbayanssulusmile
sıra sizde bayanlarrrbayanssulusmile