Şampuan ve Saç Kremleri Size saç uzatan şampuan söylüyoruuum :)

misgizeem35

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
23
0
6
29
Ben saçlarımı geçen sene, kestirmiştim inanmıycaksınız ama kuaför bir arkadaşıma çok iyi kesiyorum dedi. bir baktım mahvetmiş, sonra tekrar gittim düzgünce kestirdim kuaföre omuzlarıma zar zor değişiyordu , yılan yağı o bu şu derken 1 senede, yalnızca göğüsümün oraya kadar uzatabildim, ama RESTOREX adlı şampuan, ve farmasideki sarımsak özlü canlandırıcı şampuan kullanıyorum, arkadaş önerileriyle gerçekten çok iyi denemenizde fayda var ve saçlarımı kendine getirdi. herkes diyor artık bana sen bu saçlara naptın diye ve saçlarım acayip derece kırık vardı, şampuan adı vermekk yasakmı bilmiyorum ama :) uzatmak isteyenler denesin

Restorex ve Farmasi sarımsak özlü şampuan not edildi. İçeriklerini ekleyebilme şansın var mı?

restorexe bende başladım sarmaşık özlü sanırım,içinde sadece paraben yok sls içeriyor zaten sls içermeyen organik şampuanlar bana yaramıyor bi türlü bakalım bunu deneyeceğim umarım uzamaya da etkisi olur

Bende muhteşem bir şampuan adı vereyim bari...
şahsen çook memnun kaldım...
kullandığım en güzel doğal şampuan
mecitefendi çörek otu şampuanı...ama doğal serisinden...
çok beğendim ben...

Benim saçlarımı nedense loreal elseve arginine direnç olan şampuanı aşırı uzatıyor..1 haftada 1 aylık dibim geliyor resmen. Şimdi yine aldım bakalım yine öyle uzatacak mı:)

arkadaşlar dioana at kuyruğu şampuanı nı deneyin öneririm hem dökülmeyi engelliyor hem pırıl pırıl yapıyor

Canım bende seninle aynı durumdan muzdariptim. Eski uzun saçlarımı çok arıyordum, sürekli moralim bozuluyordu uzun araştırmalar sonucunda aldım bende restorex'i gerçekten saçlarım eski uzunluğuna yaklaştı, üstelik 2 haftada bende inanamadım ama çok mutluyum bu durumdan :)

Bende muhteşem bir şampuan adı vereyim bari...
şahsen çook memnun kaldım...
kullandığım en güzel doğal şampuan
mecitefendi çörek otu şampuanı...ama doğal serisinden...
çok beğendim ben...
mecitefendinin diger şampuan larini da denedin mi canim saclarim dökülüyor da sarimsaklisini almayi düşünüyorum

mecitefendinin diger şampuan larini da denedin mi canim saclarim dökülüyor da sarimsaklisini almayi düşünüyorum
SArimsaklisini simdi kullaniyorum ama begenmedim
Bana aslinda genellikle sarisakli sampuanlar bi tuhaf yapiyor saci...olmuyor bana corekotlusuna geri donucem...
ama bi ara sampuanima sarimsak dogramistim bak o iyi geldi...
kuaforden cikmiscasina oluyordu sacim....tabi kokusu da cabasi

saç dokuyor mu sarimsaklisi canım

kızlar ben bir buçuk aydır Carrot Care kullanıyorum saçlarıma uzadı ve bunun yanında inanılmaz beslendi. Saç kreminde vitamin, biotin ve havuç yağı var böyle bir şey olmaz resmen hastası olsum :) Kesinlkle keşfedin derim.

Canım 2 haftada ne kadar uzattı restorex acaba,bende uzatmaya çalışıyorım,saçım omuzlarımda ve işlem görmüş bi saç sarı,acaba bendede uzatırmı içine sarımsak önerirmisiniz ve çam terebentin napmalıyım sizce?

restorex şampuanla ne kadar uzttınız hangisin kullandınız?

Canım ben sarmaşık özlüsünü kullanıyorum
Ne kadar uzadığını tam bilemiyorum ama şöyle söyleyeyim saçlarım belime yakındı şimdi belimden aşağıya iniyor
Ve daha önce saçlarım o uzunlukta duruyordu, bu farkı çevremdekiler bile anladı

içeriğinde hem paraben hem sls hemde silikon içermeyen bir şampuan serisi mevcut ben kullandım memnun kaldım..gerçekten etkin ......com dan ulaşabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben çam terebentinden memnun kalmadım hem çok kokuttu hem de çok fazla dökülme sorunu yaşadım normalde dökülmeyi önlermiş ama bende ters tepti. Uzama da şöyle oldu şuan eski boyunda saçım ama kırıkları aldırmamın da etkisi olduğunu düşünüyorum 1 ayda geldi eski haline. Cevap geç oldu biraz ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…