- 5 Nisan 2015
- 23
- 0
- 6
- 29
- Konu Sahibi misgizeem35
-
mecitefendinin diger şampuan larini da denedin mi canim saclarim dökülüyor da sarimsaklisini almayi düşünüyorumBende muhteşem bir şampuan adı vereyim bari...
şahsen çook memnun kaldım...
kullandığım en güzel doğal şampuan
mecitefendi çörek otu şampuanı...ama doğal serisinden...
çok beğendim ben...
SArimsaklisini simdi kullaniyorum ama begenmedimmecitefendinin diger şampuan larini da denedin mi canim saclarim dökülüyor da sarimsaklisini almayi düşünüyorum
saç dokuyor mu sarimsaklisi canımSArimsaklisini simdi kullaniyorum ama begenmedim
Bana aslinda genellikle sarisakli sampuanlar bi tuhaf yapiyor saci...olmuyor bana corekotlusuna geri donucem...
ama bi ara sampuanima sarimsak dogramistim bak o iyi geldi...
kuaforden cikmiscasina oluyordu sacim....tabi kokusu da cabasi
restorex şampuanla ne kadar uzttınız hangisin kullandınız?Benim saçlarımda bu şampuanın sayesinde daha hızlı ve sağlıklı uzuyor
Canım 2 haftada ne kadar uzattı restorex acaba,bende uzatmaya çalışıyorım,saçım omuzlarımda ve işlem görmüş bi saç sarı,acaba bendede uzatırmı içine sarımsak önerirmisiniz ve çam terebentin napmalıyım sizce?Canım bende seninle aynı durumdan muzdariptim. Eski uzun saçlarımı çok arıyordum, sürekli moralim bozuluyordu uzun araştırmalar sonucunda aldım bende restorex'i gerçekten saçlarım eski uzunluğuna yaklaştı, üstelik 2 haftada bende inanamadım ama çok mutluyum bu durumdan :)
restorex şampuanla ne kadar uzttınız hangisin kullandınız?
içeriğinde hem paraben hem sls hemde silikon içermeyen bir şampuan serisi mevcut ben kullandım memnun kaldım..gerçekten etkin ......com dan ulaşabilirsinizrestorexe bende başladım sarmaşık özlü sanırım,içinde sadece paraben yok sls içeriyor zaten sls içermeyen organik şampuanlar bana yaramıyor bi türlü bakalım bunu deneyeceğim umarım uzamaya da etkisi olur
Canım ben çam terebentinden memnun kalmadım hem çok kokuttu hem de çok fazla dökülme sorunu yaşadım normalde dökülmeyi önlermiş ama bende ters tepti. Uzama da şöyle oldu şuan eski boyunda saçım ama kırıkları aldırmamın da etkisi olduğunu düşünüyorum 1 ayda geldi eski haline. Cevap geç oldu biraz ama :)Canım 2 haftada ne kadar uzattı restorex acaba,bende uzatmaya çalışıyorım,saçım omuzlarımda ve işlem görmüş bi saç sarı,acaba bendede uzatırmı içine sarımsak önerirmisiniz ve çam terebentin napmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?