Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla hangi birini deyimki herkes farklı bişey der annem cücüğüm minik kuşum der cadı derler tonton derler zayıflıktan ölmeme rağmen :roflol: kardeşim şeker kız candy der herkes farklı bişey der işte sırnaşık şey
bana lisedeyken çok lakap takmışlardı önce çinçançon, japon, makikosan sorada kısaca makiko dediler :))) biraz çekik gözlüyüm galiba eşimde minicik karıcım diyo:))
:roflol:Bana ufak tefek oldugum için ; cimcime Çok kitap okuduğum için 'kitap kurdu' Çabuk iş yaptığım için; 'hamarat ' derlerbaktımda çok lakabım varmışşşşş..:1hug:
valla iş yerinde ki arkadaşlarım bana çapraz derlerdi.sağ ayağım biraz içe dönük basar.aslında güzel bir terim değil ama ben kızmam çünkü gerçekten çapraz.tatlicadiarzu onlarında kötülükten söylemediğini biliyorum.hepsini çok iyi tanırım.