Size deselerki "bugün yaşamınızın son günü "ne veya neler yapmak isterdiniz bu son...

hazır sona gelmişken sırtımdaki odunları azaltmak için herkesi arar helallik dilerim. sonra da sakin bi köşede ölümü beklerim. başka da bişi yapmameyvahedigeldismile

Küçük bi kayığa atlayıp boğazın ortasında ayağa kalkar ellerimi açıp avazım çıktığı kadar bağırırım.
Ne var ne yoksa boğaza haykırırım.

birilerine söylemek isteyip de söyleyemediğim şeyler varsa ( en çok da kaynanama :)) ) onların hepsini söylerdim. madem ben gidiyorum onlar kendi kendilerini yesinler. ama bide söyledikten sonra ölmezsem eyvahedigeldismile

herkesten helallik dilerim.. yediğim hak varsa onları ödemeye calısırım.. ve bol bol tövbe ederdimm.. diğer tarafa olabildgince temiz gitmek lazım dimiyerimseniben

ailemle vedalaştıktan sonra sevdiğimin yanına giderdim Şeniz,onu da yanımda götürememek ne üzücü...kötükedihüso :gitme:

sanırım herkesten önce haklarını halal etmelerini isterdim
sonrada sevdiklerime sım sıkı sarılır öpe öper öperdim
ve bişi daha oda bana kalsın :)

kaza namazlarımı falan kılmaya çalışır bol bol tövbe ederdim.herkesle halleşirdim.tabi ölümümüz yarına bile kalmaz belki biz hiç ölmeycekmiş gibi bizi bulmayacakmış giibi yaşıyoruz.

hemen ailemi ve aşkımı alırdım yanıma..hepsini çok sevdiğimi söylerdim bütün günümü onlarla geçirirdim...mutlu ve huzurlu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…