- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
arkadaşlar benden 5 yaş büyük görümcem var mesafeliyiz cok yakın değiliz bu görümcemin eşini biliyorum eşim hep anlatır kayınvalidem de anlatır görünen köy klavuz istemez zaten mutsuz bir evliliği var ama sorun şu ki hala beni benimseyemediği icin biri benim yanımda kocasına bi şey dese hemen savunmaya geçiyor konuyu kapatıyor beni dış kapının dış mandalı gibi uzak tutuyor bu benim umrumda değil fakat geçen bi olay yaşandı kayınbabam görümcemin eşine hakaret etti görümcemde dayanamayıp ağladı bende ordaydım bir sey diyemedim üstüme düşmez diye sonra 1-2 saat sonra normal muhabbet ettik .ertesi gün ben kardeşimle foto paylasıp cok özledim yazdım bu da ardından derdimi derdi gibi görenler sağolsun geride kalanlar iyi ki gerideler falan filan yazmıs üstüme alınmam gerekiyor mu yani özellikle mesaj atıp nasılsın demelimiydim ben nasılsa cok açılmıyor diye sormadım bile ve abla diyorum belki benim icin paylasmamıstır ama soruyorum yani böyle yapan birisine siz yaklasırmısımız kendini açmayan aile sorunlarını gizlemeye calısan birine ??