• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size bir sorum var kızlar. Fikirleriniz benim için çok önemli....

banueralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
526
4
96
42
İstanbul
merhaba kızlar. uzun zamandır düşündüğüm şeyi yapmaya karar verdim. el ayak spa salonları varya ondan açmayı düşünüyorum. düşünüyorum derken nerdeyse giriştim bile işin içine. alessandro adlı iyi bir markayla görüştüm. çok güzel ve tatmnkar oldu görüşmem. hem el saglıgı hem ayak saglıgı ve spa. bu ara çok revaçta. sizler tercih edermisiniz bu tip yerleri merak ettim açıkçası.:1:

valla arkadaşım ben etiler nişantaşı bakırkoy bagdat caddesi gibi yerlerdekilere baktım. hatta gitmek için randevu aldım inanırmısın bir sonrakı gune veriyolarr

su an sadece ataköyde yok ben ataköydeyim ve burda düşünüyorummm açıkçası. siz gidermisiniz mesela buralara

bana uzak semtler canım..
ama hijyen açısından daha göz doldurur, düşündüğün tarz salon..

ataköyde cok iyi müsteri potansiyeline sahip olursunuz diye düşünüyorum.hayırlı olsun :) dediginiz gibi cok revacta giderek bayanlarımız kendine bakıyor hale geliyor ve en önemlisi bizi gösteren eller,saçlar,tırnaklar tabi bu sektöre ilgi olacagı kesin :)

Back