size bir haberim var çift çizgi :))

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
kızlar 7 ay önceki sevincimi yaşıyorum.bugün evde test yaptım iki kere ikisi de çift.doktora gittim acilen,ultrasonda kese görünmedi çok yeni olduğu için.düşünün adetime iki gün var daha.24ünde adet oldum en son martın.doktorum,büyük ihtimalle hamilesin dedi.korkumuz dış gebelik veya boş gebelik olmasın.rabbim inşallah yanıltmaz.cuma adet olmam lazım.bir kaç gündür mide bulantım var , baş dönmesi falan.bel ağrılarım ve akıntım var çok.daha 3 hafta 3 günlük falan yani.haftaya görünürse kese ,dedi,doktorum,ilaç ve iğneye başlıycakmışız.çünkü ben 7 ay önce kürtaj olmuştum kızlar bebeğimin kalbi durmuştu .daha üzüntüm çok yeniyken çok mutluyum şuan.çift çizgiyi görüp hamile olmama ihtimalim yokmuş.umarım keseyi de görürüz.hemen size hbr eeyim dedim.rabbim isteyen herkese versin.çift çizgiyi görüp,hamiş olmayan yok dimi. hihoyyyt :nazar:

kızlar 7 ay önceki sevincimi yaşıyorum.bugün evde test yaptım iki kere ikisi de çift.doktora gittim acilen,ultrasonda kese görünmedi çok yeni olduğu için.düşünün adetime iki gün var daha.24ünde adet oldum en son martın.doktorum,büyük ihtimalle hamilesin dedi.korkumuz dış gebelik veya boş gebelik olmasın.rabbim inşallah yanıltmaz.cuma adet olmam lazım.bir kaç gündür mide bulantım var , baş dönmesi falan.bel ağrılarım ve akıntım var çok.daha 3 hafta 3 günlük falan yani.haftaya görünürse kese ,dedi,doktorum,ilaç ve iğneye başlıycakmışız.çünkü ben 7 ay önce kürtaj olmuştum kızlar bebeğimin kalbi durmuştu .daha üzüntüm çok yeniyken çok mutluyum şuan.çift çizgiyi görüp hamile olmama ihtimalim yokmuş.umarım keseyi de görürüz.hemen size hbr eeyim dedim.rabbim isteyen herkese versin.çift çizgiyi görüp,hamiş olmayan yok dimi. hihoyyyt :nazar:

ayyy cnm cok sevındım ya tebrıkler sımdıden allah hepımıze nasıp etsın :CüvCüv: :1hug: a.s.

saol canım umarım bir aksilk olmaz.umarım kanamam lekelenmem olmaz.umarım dış gebelik yoktur.rabbim hayırlısıyla haftaya ultrsaonda görmeyi nasip etsin , inşallah.

tebrik ederim canım allah hakkında hayırlısını versin rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.:nazar:

ya arkadaşlar bende birkaçgündür sol kasığımda ağrılar var üşüttümmü acaba diyecem mümkün olduğunca kendimi sıcak tutuyorum arada tuhaf sesler geliyor sol kasığımdan geçende bir arkadaşta sesler gelmesinden bahsetmişti tuhaf birşey birde yüzümde ve vücudumda sivilcelr çıkmaya başladı tek tük aynı sorunları yaşayan veya duyan arkadaşlarımız varsa paylaşırsanız sevinirim

amin canım inşallah haftaya ultrasonda görürüz keseyi de ,dış gebelik değildr.

üşttün sanırım canım.dikkat et adet dönemin yakın mı ?sivilce ben de genelde ozaman olur.

26 sında olmam gerekiyor inş. gecikirimde bende hamiş olurum kendime çok dikkat ediyorum üşütmemek için her tedbiride alıyorum ama inş. normal bir üşütme değildir yumurtlama günümden sonra bunlar meydan agelmeye başladı allahtan hayırlısını diliyorum.:Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlısı olsun canım inşallah sen de hamişsindir :))

amin canım inşallah haftaya ultrasonda görürüz keseyi de ,dış gebelik değildr.

ıcını ferah tut canım hayırlı ugurlu olsun bebısın,hayırla ve saglıkla kucagına alırsın ınsallah......bol su ıc bu ara kesenın suya ıhtıyacı var.......:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek::nazar::nazar:

sağol canım su içiyorum zaten.umarım dış gebelik değildir.benim ilk değil iknci olacak.ilkinin kalbi durdu aldılar,7 ay önce.her gün dua ediyordum umarım hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah.olursa ilk alıcam kucağıma.

Canımm çok güzel bir haber...:sm_cool:
ALLAHIM TAMAMINA ERDıRSıN ıNŞALLAHHH:Saruboceq:
hayırlısıyla eline alırsın meleğini inşallah...:teytey:

sağolun kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin.allahım sağsalim ultrasonda keseyi görmeyi nasip etsin .aminnn inşallah kızlar.

Tebrik ederim canım.Daha çok küçük olduğundan kese görünmemiştir.Stres yapma içini rahat tut.Çift çizgiyi gördüysen kesin hamilesindir:)Benimde cuma adet olmam lazım bebiş için uğraşıyorum.Bu ay çok umutluyum acaba ben de mi test yapsam günüm geçmeden heyecanlandım seni duyuncaCADIARZU Tekrar tebrikler canım

inşallah öyledir canım benim.inan çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese versin.

X