canım arkadaşlarım hepinize merhabalarrr..
kaç gündür yazıcam, kk arızalıydı kısmet olmadı.. :sm_confused:
geçen sene sizinle birlikte bir maceraya başlamıştım ama 6. aya kadar dayanabilmiştim biliyorsunuz..
ee napim hevesi kursağımda kaldı hamileliğin, tekrar hamileyimm. :1hug:
geçen hafta öğrendim, daha çok küçüğüz ama sizinle paylaşmak istedimm.. :dance:
umarım bu seferki sağlıklı sıhhatli olur..
hepinizin minik kuzularını ve sizleri öpüyorummm...
sevgileerr. :1hug:
amin canım, çok teşekkür ederimm.Allah hayırlı etsin cnm. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. gözün aydın allah tamamına erdirsin inş.
amin canım, saolaaasssııınn..canım gözün aydın.allah kucağına almayı nasip etsin
nerimancım canım benim..canimm benim burdanda tekrar tebrik etmek istiyorum seni ve esini. Allahim saglikli sihhatli bir sekilde vaktinde kucagina versin insallah yavrunu. Veee darisi basima diyorum, allahim en kisa zamanda insallah.. Yetiscem sana canim... Haril haril calisiyoruz :)))
sinemcim çok teşekkür ederiimm, umarım bu sefer sağlıklı sıhhatli olur hem benim için hem bebeğim içinn..aylincim canım allah tamamına erdirsin inşallah bu sefer kötü durumlarla karşılaşmazsın.msn de yazmıştım ama birde burda tebrik ediyim :))))))))))9
ne kadar güçlü bi insan olduğunu bize göstermiştin.inşallah allah bu gücüne karşılık bebeğini sağsalim eline verir.çok öpüyorum canıım seni
saol canım benim, teşekkür ederiimm..ayy canım çok sevindim kendine çok ii bak minik yeğenimizede:)) yorma kendini keyfini çıkar ve hiç bişeyi takma kafana.hamileleik çabuk geçiyo inan insan özlüyor
özgeeeeeeeeeeem belki olur bu sefeeeer:)))tüylerim diken diken oldu canımmmmmmmmm..:))nasıl sevindim anlatamam..heyecanladım..acayip sevindim kelimeler tıkandı sevincimi anlatamıyorum..hayırlı olsun sağlıkla tamamına erdirsin canımmmmmmmm.sen hakettin bu mutluluğu allah gönlüne göre versin..canım benimmm kutluyorum seni ve eşini.güzel haberler bekliyoruz senden artık sürekli...
aylinim fıstığım tebrik ederim canım arkadaşım.inşallah bu sefer sağ sağlim kucağına alacaksın bebeğini..
canım nihancım çok teşekkür ederimm..cnm benim buradan da yazmak istedim,sanki kendim tekrar hamileymişim gibi hissttim,çookkkkkkkkk sevindim,Allah tamamına erdirsin?ne kadarlık şu anda? pamuklara koysun kocacığın seni..yeğenim sağ salim gelsin dünyaya inş :) biz de bıcır bıcır sevelim onu,elvin'in bir kardeşi daha olacak hayırlısı ile..seni ve eşini kutluyorum cnm benim
canım arkadasım benım senı gördüğüm heryerde kutlamak istiyorum tlf,msnde kesmedı bırde burdan kucaklıyım arkadasımı :1hug: Allah tamamını erdırsın inşallah,inşallah bebısini saglıkla kucagına almak nasıp olur ve hamıslık sırası bu arada inşallah banada gelır.saglıklı bı hamıslık gecırmen dileğiyle kuzum..... :CüvCüv: :ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
canım arkadaşlarım hepinize merhabalarrr..
kaç gündür yazıcam, kk arızalıydı kısmet olmadı.. :sm_confused:
geçen sene sizinle birlikte bir maceraya başlamıştım ama 6. aya kadar dayanabilmiştim biliyorsunuz..
ee napim hevesi kursağımda kaldı hamileliğin, tekrar hamileyimm. :1hug:
geçen hafta öğrendim, daha çok küçüğüz ama sizinle paylaşmak istedimm.. :dance:
umarım bu seferki sağlıklı sıhhatli olur..
hepinizin minik kuzularını ve sizleri öpüyorummm...
sevgileerr. :1hug:
aylincimm canımm şimdi gördümm görür görmez hemen linki tıkladım içimde bir sevinçle çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?