- 3 Mart 2008
- 4.983
- 27
delikafadulden
bılıyorum canım..-tatlicadiarzu-
bızım gelın adaylarını kım korkutabılır kıdelikafadulden
Eğer bunlarıda kabul ederlerse ben ozaman şüphelenicem ya bunlarn başına vurmuş yada köprüden geçene kadar ayıya dayı derler diyerekten sonra saçımı başımı yolarlar gibi geliyo bana ha gerçekten kabul eden varsa ben bigaç dene daha şartım kalmış unutuvemişim yaşlılığıma verin artık bi ayağım çukurda sayılır nede olsa:jeyyar:gelın bulmamak ve varolan gelınlerı kacırmak ıcın ıyı bır yontem..kaydirigubbakcemile
ama bunlar kabul eder tum bunları ben soyleyım sana.delikafadulden
evet ben işten korkmam iş benden korkar evel allah... :1ninca:
ama bılırsınız böcüğüde severım :1closedeyes:cemreyıde severım... :dilcikar:
en ıyısı cemreye böcüğü alalım olsun bitsin bu iş :jeyyar:
Eğer bunlarıda kabul ederlerse ben ozaman şüphelenicem ya bunlarn başına vurmuş yada köprüden geçene kadar ayıya dayı derler diyerekten sonra saçımı başımı yolarlar gibi geliyo bana ha gerçekten kabul eden varsa ben bigaç dene daha şartım kalmış unutuvemişim yaşlılığıma verin artık bi ayağım çukurda sayılır nede olsa:jeyyar:
Eğer bunlarıda kabul ederlerse ben ozaman şüphelenicem ya bunlarn başına vurmuş yada köprüden geçene kadar ayıya dayı derler diyerekten sonra saçımı başımı yolarlar gibi geliyo bana ha gerçekten kabul eden varsa ben bigaç dene daha şartım kalmış unutuvemişim yaşlılığıma verin artık bi ayağım çukurda sayılır nede olsa:jeyyar:
kız cemre gelinçikleri kaçırcan haa .:1shok:lülülülülülü
la gelinçikler tırsdınızmı lee.gaybolmuşsunuz..:roflol::roflol:
cemre hanım bu dedıklerınızı böcük yaparmış bire bir......
ne yaparsan yap ablam..sırnaşık şey
bunlar kafaya koydu bı kere..:jeyyar:
esra erola dusmeden bız evlendırelım barı..:lepi:
oldu benimeli süpürgeli cici kızım ön görüşme ücretini vezneye yatırsın dekontuyla gelsin bi görüşek hele
oldu benimeli süpürgeli cici kızım ön görüşme ücretini vezneye yatırsın dekontuyla gelsin bi görüşek hele
öhem öhem ben geldım...
yenı bır kayınvalıde adayı varmış...
hos geldınız ellerınızden öperım saygı ve sevgıler...
şişt canım...
cemre teyze şartları yazmış.....
dahada yazacakmış....
oku istersen şartları uyarsa kabul et....
bana bakın gelincikler şunun şurası Türk standartlarına göre ölmeme 30 bilemedin 40 senem kalmış oda nedirki sıkıverin dişinizi nolcekki