size anne diyebilir miyim?

geldiiiiimm...benim oğlum var .. iyi bir kız arıyoruz...34 yaşında, devlet memuru..

Gözek 40+ dan ben geldim ama işinize yaramam ki
benim oğlum daha 7yaşında :sm_confused:

Bak şimdi,bir olumlu,bir olumsuz adaylar var.kaydirigubbakcemile5 Bendekide olumsuz balımŞeniz,bilirsin sen benimkide 14 yaşında kaydirigubbakcemile3 ,daha büyüsün dimi?kaydirigubbakcemile3

allah sizi ne etmesin emi :roflol:
hadi bu topiği açan yarım akıllı ule bu yarım akıllının peşinden gidenlerde de mi bir gram akıl yok. :roflol:
bu yarım akıllıdan fayda mı gelir nan :roflol:

iştee bende yarım akıl var benim arkamdann gelende çeyrekk
sendee benim arkamdan gelenlerin arkasındann geldiğine göree
bu durumdaa sende heç akıl yokk incimm:nazar:
karışmaa laa burdaa hayırlıı bi işş yapıyomm

geldiiiiimm...benim oğlum var .. iyi bir kız arıyoruz...34 yaşında, devlet memuru..

şekerimm nasıll birr kızz arıyonn
şimdidee gelinlerr yokk piyasadaa allamm yaa
senn helee bii söylee nasıll birinii arıyonn kıslarr gelincee okurr
sonradaa fotolaırsınızz sonradaa annaşırlarsaa atarıkk gerdeee:lepi:

Ne olmuş bakem ben burda yokken ....hımmm..aaaa...uuuuuu..vıışşşşşş...bişey olmamış....hani düğün dernek yok mu ya ...bak gözetim anam babam .esra erol bırakmadı ki evlenecek kız...napsak acep ya....dur ben bir komşunun oğullarına sorup geliyim kk'dan kız isterler mi diye.....

incii delüsüüü heçmii çevrendee kız arayan yokk yadaa evlenmek isteyenn kız arkadaşın yokk
laa ben bulsamm ikinciyee evlencemm

Ne olmuş bakem ben burda yokken ....hımmm..aaaa...uuuuuu..vıışşşşşş...bişey olmamış....hani düğün dernek yok mu ya ...bak gözetim anam babam .esra erol bırakmadı ki evlenecek kız...napsak acep ya....dur ben bir komşunun oğullarına sorup geliyim kk'dan kız isterler mi diye.....

al iştee bii yarım akıllıı da burdaa varr
laa burasıı mağazadamıı kk dann kız istiyoz dicen
lcw dann kot istiyonmuu indirimdeymişş der gibiii:mymeka:

HAHAHAHAH FATMASEL ABLA BANA KRİTERELERİNE UYGUN İYİ BİR KIZIN TARİFİNİ YAPABİLİRSEN BENDE SANA ADAYLARI AÇIKLIYCAMMM...:roflol:

kızlar aradığım kızın kriterleriğni soruyorsunuz...benim değilde oğlumun kriterlerini yazayım değilmi...

beyfendi şöyle istiyormuş...uzun boylu, ince yapılı. yüzü güzel ve güler yüzlü olacakmış...

oğlum kimi severse benim gelinim o olacak...ben zaten karışmıyorum da...anne sen bul, biz tanışır anlaşırsak olur diyor...

haa oğlumda yakışıklı onuda söyliyeyim bu arada...

incii delüsüüü heçmii çevrendee kız arayan yokk yadaa evlenmek isteyenn kız arkadaşın yokk
laa ben bulsamm ikinciyee evlencemm

çüş yuh vışşşşşşşşşşşşş derler adama bunun karşısında delikafadulden

bende üç tane var ama kızlar evlenmiyor
oğluma kız bakıyorummmm:)
haydi oğluma kim talip gelin adayığımı goremmm:)

X