benim bebegim de gazlı, ben de hemen her bezi denedim. prima yı tavsiye ederim. bebegin gazlı iste hem karnı şiş oldugundan karın kısmı dar gelecek hem de bebegin sık sık ıkınırken karın daralacak ve bu kez de geniş gelecektir.kakasını da bu ıkınma sürecinde yapacagıiçin yani bezi genişken yaptıgından oluyor bu. sana tavsiyem yumuşak dokulu ve esnek bir bez kullan - ki oyüzden prima dedim, bu konuda başarılı başka marka bulursan o da olur*- ve kriterin gazlı hali olmasın. eger iki parmagın rahat giriyorsa beli ile bez arasına, bu yeterlidir. büyük ihtimalle gazlı şiş karnı ile ıkınırkenki halie arasındaki sıkılıkta kapamalısın. esnek bir bezle ne yaparsan yap -abartmadıgın sürece* bebegini sıkmazsın. ben de senin gibi sıkmasın karnı şiş deyip genişbıraktıkça geçerdi bezinin dısına, sonra birazcık daha sıktım aşama aşama idealini bulana kadar. özetle sorun bez degil bebeginin gazlı hali ile ıkınma sırasında minik karnının sıkılaştıgı an arasındaki farktır. bunu en iyi sen gözlemler ve çözersin bence...