Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Sızdırmayan bebek bezi önerisi?

FatmaKy28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
50
14
38
32
Bebeğim 25 günlük. Prima aktif bebek kullanıyorum. Ama hep sızdırıyo hep sızdırıyo. Ne yaptıysam olmadı. 2 numara aldım bi büyük tavsiye üzerine oda olmadı. Sızdırmayan bez öneriniz var mı acaba?

Sleppy yada molfix kullanıyorum memnunum ama oğluma hangi bezi kullanırsam kullanayım,yüzüstü uyuduğu zamanlarda sızdırma olabiliyor nadirde olsa. Birde bezi dikkatli takmak gerekiyor,ne zaman acele etsem,düzeltmesem lastiğini belini vs o zaman sızabiliyor.
Yan bantlarını düzeltin,cırtları da düzgünce cok aşağıda kalmayacak şekilde mümkünse yukarıda(karnına yakın)kalacak şekilde takın,bacak kısmını da geniş kalacak şekilde ayarlayip kontrol edin minimum olur sızdırma bu şekilde.

çok doluyorsa sızdırmayan bez diye bişey yok canımm öle reklamlardaki gibi güzel değil herşey

Sleppy bebeğimin ilk 20 gününde kullandim bir kaç defa sizdirdi. Şuan 42 gunluguz molfixden devam ediyoruz dokusu daha kalin daha tok henuz sızdırma sorunu yasamadik

Kızım var. Sleepy ve baby turco kullandım. Gece çok dolu bezler aldım ikisinde de sızdırma sorunu yaşamadım. Hangisini indirimde bulursam onu alıyorum

İkizlere molfix kullanıyorum bir kere bile sızdırma olmadı, oğluma molfix iyi gelmedi ya sürekli kabarıyordu prima aldım hiç memnun kalmadım onu da molfixin pure&soft olanıyla çözdüm çok memnunum o da hiç sızdırma yapmıyor. Düzenli aralıklarla değiştiriyoruz

Back