Sizden 'hoşlanmadığını' anlamanın 10 yolu

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
898
Epeydir birinden hoşlanıyorsunuz. Aranızda diyalog da var. Hatta bir yolunu buldunuz birlikte bir yerlere de gittiniz. Ama kafanız karışık, acaba sizden hoşlandı mı hoşlanmadı mı? Siz hoşlandığınız için onun bazı hareketlerini hep olumlu görmeyi tercih edersiniz.

Oysa o hareketlerden bazıları aslında onun sizinle aynı duyguları paylaşmadığını gösterir. “E o zaman söylesin” diyorsunuz da herkes öyle söyleyemez, hareketleriyle belli eder. İşte o hareketler...

1- GÖRÜŞMEK İSTEMEMEK

Tamam bir ya da birkaç kez buluştunuz ama ya sonrası? Karşınızdaki kişi, “Görüşelim” demiyor. Hatta siz görüşmek istediğinizde de çeşitli bahanelerle erteliyor. Bu aslında “Lütfen anla beni, ben bu işi yürütemem” demeye geliyor. Bence hiç ısrar etmeyin çünkü o sizinle bir ilişki istemiyor.

2- HAVADAN SUDAN KONUŞMAK

Diyelim ki, yeniden buluştunuz ya da iş ortamında, okul ortamında bir araya geliyorsunuz. Ama sizinle sohbet ederken, ikinizle alakalı konular dışındaki her şeyi konuşuyor. Siyasete giriyor, işyerindeki dedikodulardan bahsediyor ama durumunuzla ilgili tek kelime bile söylemiyor. Unutun gitsin.

3- SOSYAL MEDYADA İLGİSİZLİK

İkinizin de gayet aktif sosyal medya hesaplarınız var. Buna rağmen o, sizi paylaştıklarınızla hiç ilgilenmiyor. Retweet etmiyor, fotoğraflarınızı beğenmiyor. Bunu “Aman şimdi bir fotoğrafını beğenirim de, ona karşı bir şey hissettiğimi düşünür” diye yapmadığından emin olun. Hemen onu takipten çıkın.

4- İLETİŞİM KURMAMAK

Telefondan söz ediyorum. Whatsapp’tı, SMS’ti, telefon konuşmasıydı, bunlar yoksa, hoşlanma da yok. Siz onu Whatsapp’da sürekli online görmenize rağmen o size bir tek kelime bile yazmıyor, yazsa da hani görev savarmış gibi davranıyorsa evet, emin olabilirsiniz ki o telefonda başkasıyla flört ediyor.

5- ORTAMDA YAN YANA GELMEMEK

Arkadaş ortamında birliktesiniz. Kalabalık bir grupla, evde ya da yemektesiniz. Sizin yanınıza oturmak yerine, sizden uzak bir köşeyi kendine seçiyorsa, başkalarıyla sohbet edip sizinle hiç konuşmuyor ya da birkaç kelimeden fazlasını etmiyorsa, hatta size hiç bakmıyorsa emin olun olmaz o iş.

6- SORMAMAK, ÖĞRENMEMEK

Sizin özel hayatınızla ilgili hiçbir şeyi sormuyor. Doğum gününüzü, burcunuzu, kaç kardeş olduğunuzu, nereli olduğunuzu falan bilmiyor, bilmek de istemiyor. Bu, “Ne kadar az bilirsem o kadar uzak dururum” mantığından başka bir şey değil. Öyle ya, doğum gününüzü bilirse bir şey yapmak zorunda.

7- ESKİ AŞKLARA GÖNDERME

Sizinle konuşurken eski sevgililerinin ne kadar acımasız olduğunu, bu nedenle kimselere güvenemediğini, aslında uzun ilişkilerin bir süre sonra savsadığını, en iyisinin flört etmek olduğunu falan söylüyorsa, bilin ki; bahane arıyor. Ne için mi? Ne için olacak, sizinle bir ilişki yaşamamak için.

8- İŞLER GÜÇLER MESELESİ

“Kariyerime odaklandım” cümlesi çok ama çok iticidir. Bu güya şu demektir: “Şu an işten başka hiçbir şey düşünmüyorum. Önce kendi geleceğimi kurmalıyım.” Aslında şu anlama gelir: “Hazır böyle yoğun bir işim varken bunu kullanayım da şu durumdan kurtulayım.” Hanımlar, beyler istenirse iş de aşk da birlikte devam eder.

9- TARTIŞMALAR, KAVGALAR

Zaten sizinle az konuşuyor ama, her konuşmada da bir arıza çıkarıp sizinle tartışıyor. Tartışmalar büyüyor, kavgaya dönüşüyor. Haksız olduğu halde özürdilemiyor, gönlünüzü almak için çaba göstermiyor. Size şu mesajı vermek istiyor: “Gördüğün gibi ben geçimsiz bir insanım. Benim gibi birini ne yapacaksın?”

10- SÖZCÜKLERE DİKKAT

Genellikle birine bir şey hissedenler ona hitap ederken en kötü ihtimalle “Canım” sözünü kullanır. “Tatlım”, “Aşkım”, “Bebeğim” diye bunu çoğaltabiliriz. Ama hoşlandığınız kişi bu sözcüklerden hiçbirini kullanmıyor. Size adınızla hitap ediyor. Hatta bazen adınızı bile kullanmıyor. E siz onun için yok hükmündesiniz.

kaynak: posta

ne kadaR savuşturmak istediğim adam varsa hepsine uyguladım hemen hemen herbir maddeyi ahahahaha ne kadar da acımasızım kırmak istemiyorum seni ama anla kardeşim olmayız biz çekil tepemden yaa kısmetlerimi de kapayacak yapışkan seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…