sizden akıl almak istiyorum

tabi ki yazmayın ne gereği var

O bekardı ve rahatlıkla diledi evli olsaydı diyemezdi sende evlisin allah mutluluğunu daim etsin bence hiç yazma!...

yazma bencede şimdi o da kafasında milyon senaryo üretir "yok beni kaçırdın elinden bak evleniyorum der gibi " daha önce msj atmamanız da iyi olmuş siz hala kırgınsınız ona karşı ama elinizden geleni yapmışsınız kurtarmak için olmamışsa vardr Allahın bir bildiği dert etmeyin eşiniz ve evladınıza sarılın yaralarınızı onlar sarar

Konuşma uzar ya da eşiniz duyar diye değilde en çok kendinize olan saygınız için yazmayın, muhattap olmayın..
Boşanmamak için uğraştığınız ama arkasına bakmadan giden adamın neyine mutluluklar dileyeceksiniz..

Hadi dilediniz diyelim elinize ne geçecek ?

Bence onun yaptığı hataya düşme.. Kendi kendine düşünebilir hala beni mi takip ediyo beni mi düşünüyor diye.

Neyın mutlulugunun derdındesınıZ... Eskı esınızın mutlulugundan sıze ne? Sız esınızle cocugunuzla huzurunuza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…