• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizden akıl almak istiyorum

CANIMKIZIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
406
286
53
34
Merhaba arkadaşlar,

İlk evliliğim 2012 yılında bitti şuan ikinciye evliyim ve 1 yaşında bir kızım var..
ilk eşimden ayrılmamak için çok çabaladım çok dil döktüm ama kesinlikle barışmak istemedi..
Ben boşandıktan 1 buçuk yıl sonra evlendim ve evlendikten 1 ay sonra bana facebook'tan "mutluluklar dilerim.." diye mesaj gönderdi. Hiç cevap vermedim.

Şimdi duydum ki oda bu hafta sonu evleniyormuş.
Bende "evleniyormuşsun bende sana şimdiden mutluluklar dilerim.." yazmak istiyorum.

Bir yanım deli gibi yazmak istiyor,bir yanım eşime haksızlık etmiyim diyor..
Çoluğum çocuğum var bunlarla uğraşmıyım diyor.
Geçmişin yaraları kolay kolay kapanmıyor malesef.
Ne yapsam sizce kızlar?
Sessizliğime devam mı etsem?
Bende ona mutluluklar dilesem mi ?

Kesinlikle yazma afedersin de halledilmis malin davasi olmaz derler.. olan olmus biten bitmis simdi tekrar yazsaniz esiniz gorse durduk yere tantana aciklamada yapamazsiniz.. tabiki yasadiklariniz kolay unutulmamistir ama bence gerek yok

Birde senin ona mutluluk dilemene karşılık o; "aslında mutlu değilim, sen evlendin o yüzden bende evleniyorum, seni unutamadım vs" derse ne yapacaksın?

Bitmiş gitmiş, ne diye muhattap olacaksın ki?

Durduk yere huzurunuz kaçacak.

evet konuşma uzarsa ne yaparım :-/
yazmıycam kesinlikle vazgeçtim..

Eşin bu durumu öğrense tepki koymasa bile can sıkar yani sinek küçük ama mide bulandırır olayı.seni üzmüş bir adama mutluluk dilesen ne olur dilemesen ne olur.

Merhaba arkadaşlar,

İlk evliliğim 2012 yılında bitti şuan ikinciye evliyim ve 1 yaşında bir kızım var..
ilk eşimden ayrılmamak için çok çabaladım çok dil döktüm ama kesinlikle barışmak istemedi..
Ben boşandıktan 1 buçuk yıl sonra evlendim ve evlendikten 1 ay sonra bana facebook'tan "mutluluklar dilerim.." diye mesaj gönderdi. Hiç cevap vermedim.

Şimdi duydum ki oda bu hafta sonu evleniyormuş.
Bende "evleniyormuşsun bende sana şimdiden mutluluklar dilerim.." yazmak istiyorum.

Bir yanım deli gibi yazmak istiyor,bir yanım eşime haksızlık etmiyim diyor..
Çoluğum çocuğum var bunlarla uğraşmıyım diyor.
Geçmişin yaraları kolay kolay kapanmıyor malesef.
Ne yapsam sizce kızlar?
Sessizliğime devam mı etsem?
Bende ona mutluluklar dilesem mi ?
gecmisin yaralari kapanmiyorsa sizde daha kanatacak isler yapmayin ve yazmayin.

Sana mutluluklar dilediğinde ne güzel bir şey yazmamışsın, şimdi hiç yazma senden beklediği de o zaten boşver.

Back