Sevgilimle 6 aylık birlikteliğimiz vardı. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz fakat her hafta görüşürdük. Ya o gelirdi ya ben giderdim. Hiç ayrı kalmadık yani. Şu an ayrıldık. Yüz yüze gelme fırsatımız olmadı. Telefonda bitirmiş gibi olduk. Barışmak için onun yaşadığı şehire gitmek istiyorum. Yani içimde kalmasın istiyorum. Bu şekilde bitmesi yani yüz yüze oturup konuşamamak beni çok üzüyor. Sizce gitmeli miyim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizden akıl istiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfennnnnnnnn
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İçimde kalmasını istemedim açıkçası. Kafam çok karışıkHayir
Neden bitti bilmiyorum ama hayir
Yani ben onu terk ettim gibi bir şey oldu.Olay anlatmiyorsunuz ama hic bir sebebe degmez.
- 14 Ağustos 2018
- 19.638
- 2
- 73.786
- 598
- 1 Ocak 2022
- 3.923
- 14.115
- 158
Tabi ki hayır.Sizi bu kadar muallakta bırakmış adam gibi ayrılmayı bile beceremeyen birinin kapısına gitmek size ne katacak???Sevgilimle 6 aylık birlikteliğimiz vardı. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz fakat her hafta görüşürdük. Ya o gelirdi ya ben giderdim. Hiç ayrı kalmadık yani. Şu an ayrıldık. Yüz yüze gelme fırsatımız olmadı. Telefonda bitirmiş gibi olduk. Barışmak için onun yaşadığı şehire gitmek istiyorum. Yani içimde kalmasın istiyorum. Bu şekilde bitmesi yani yüz yüze oturup konuşamamak beni çok üzüyor. Sizce gitmeli miyim?
- 1 Ocak 2022
- 3.923
- 14.115
- 158
O zaman niye gidiyorsunuz??? Bu daha saçmaYani ben onu terk ettim gibi bir şey oldu.
Ayrılan ben olduğum için. Onu dinlemedim bile ayrılırken. Şimdi de pişman oldum ayrıldığımaO zaman niye gidiyorsunuz??? Bu daha saçma
- 2 Temmuz 2023
- 9.222
- 25.955
- 468
Karşınızdaki insanin kalbi cocuk oyuncagi mi?Ayrılan ben olduğum için. Onu dinlemedim bile ayrılırken. Şimdi de pişman oldum ayrıldığıma
Çocuk oyuncağı ile alakası yok. Siz hiç sinirlenip ne yaptığınızı bilmediğiniz bir an olmadı mı? Ben ne yaptığımı bilmiyordum sonradan pişman oldum. İnsanız sonuçtaKarşınızdaki insanin kalbi cocuk oyuncagi mi?
- 23 Ağustos 2012
- 49.900
- 1
- 231.564
- 798
Ayrılan ben olduğum için. Onu dinlemedim bile ayrılırken. Şimdi de pişman oldum ayrıldığıma
O zaman olur, ben olsam süpriz yapar damlardım
Bende öyle yapmak istiyorum aslında ama. Birazda korkuyorum nasıl bir tepki vereceğini bilmiyorum çünküO zaman olur, ben olsam süpriz yapar damlardım
- 2 Temmuz 2023
- 9.222
- 25.955
- 468
Bilemiyorum hic toksik biri olmadim.Çocuk oyuncağı ile alakası yok. Siz hiç sinirlenip ne yaptığınızı bilmediğiniz bir an olmadı mı? Ben ne yaptığımı bilmiyordum sonradan pişman oldum. İnsanız sonuçta
Gidin bari adamin ayagina affetmese de en azindan iciniz rahatlar. Dilerim düzelir
2 hafta oldu aslında ayrılalı. Geçen hafta bu gün tekrardan konuştuk ama çok isteksiz konuştu gibi hemimle öyle hissettim. Konuşunca barışma olmadı ama. Yine ayrıydıkBence biraz bekleyin olaylar sıcakken hemen giderseniz hoş karşılamayabilir biraz sizi özlesin merak etsin.
Sonra düşünebilirsiniz
Teşekkür ederim. Umarım düzelirBilemiyorum hic toksik biri olmadim.
Gidin bari adamin ayagina affetmese de en azindan iciniz rahatlar. Dilerim düzelir
- 25 Nisan 2018
- 4.218
- 8.217
- 158
- 19 Ekim 2022
- 1.774
- 4.747
- 63
- 29
Bi sebebi var ki ayrilmissiniz, tabi ki geri adim atmayin..Sevgilimle 6 aylık birlikteliğimiz vardı. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz fakat her hafta görüşürdük. Ya o gelirdi ya ben giderdim. Hiç ayrı kalmadık yani. Şu an ayrıldık. Yüz yüze gelme fırsatımız olmadı. Telefonda bitirmiş gibi olduk. Barışmak için onun yaşadığı şehire gitmek istiyorum. Yani içimde kalmasın istiyorum. Bu şekilde bitmesi yani yüz yüze oturup konuşamamak beni çok üzüyor. Sizce gitmeli miyim?