How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sizdede gebelikte aşırı duygusallık oluyor mu?

Zeynepzeyneppp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
30
7
1
6 buçuk haftalık hamileyim :anneadayı::KK200:. yani o kadar duygusalim ki televizyonda ki herseye aglayabiliyorum eşime çok çabuk kırılıyorum hemen sinirleniyorum ne yapmam lazım bu durum geçmezse hamileliğim çok zor geçecek :mad: dogacak çocuğum zaten hiç aklımdan çıkmıyor tabi ama eğilip karnıma bakmam bile duygusallasmama yetiyor

Al benden de o kadar sebepsiz yere üzgünüm herseye aglamak istiyorum sanki bulundugum dunyadan baska yere gitmisim gibi adaptasyon sorunu yasıyor gibi sacma sapan haller beta hcg hızla yükseliyor vücutta doğuma kadar da artiyor bildigim kadariyla doğum yaoınca sıfırlanıyormuş tabi damdan duşmuş gibi oluyosun bi de lohusa lık hali var o daha berbat .....

Al benden de o kadar sebepsiz yere üzgünüm herseye aglamak istiyorum sanki bulundugum dunyadan baska yere gitmisim gibi adaptasyon sorunu yasıyor gibi sacma sapan haller beta hcg hızla yükseliyor vücutta doğuma kadar da artiyor bildigim kadariyla doğum yaoınca sıfırlanıyormuş tabi damdan duşmuş gibi oluyosun bi de lohusa lık hali var o daha berbat .....
Biz kadınların çektiği ne anlamadım valla anne olmak kadın olmak evlenmek çok zormuş ama hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza alıncaya geçer insallah :KK9:

Kızım baştan hic üzmedi son bi hafta hormonlarim tavandı olduruveresim vardi biri çatsa da

Bende de var ama aşırı değil normal bana daha çok pozitif etki etti, çok mutlu ve sakinim. Normalde adet zamanları aşırı sinirli olduğum için korkardım hamileyken de öyle olur diye.

Bende de var ama aşırı değil normal bana daha çok pozitif etki etti, çok mutlu ve sakinim. Normalde adet zamanları aşırı sinirli olduğum için korkardım hamileyken de öyle olur diye.
Ayy ben güzel çocuğuda güzel etkilemiştir sakinliğiniz Allah banada sakin olmayı nasip etsin

Back