Benimkide aynı bu lazer sistemi peki tüyleriniz tamamen kayboldumuAynı sorun bende de oldu.ince ama sık tüylerimi trimerle kısalttılar.en cok cekindiğim konu buydu çünkü ince ayva tüylerimin ucu kesik kesik oldu ve elimi yüzüme tersten sürdüğümde resmen batıyorlar.pek görünmüyorlar ama diken diken sert his veriyorlar.
Ütüleme diod sistem
Ama benim görüştüğüm yerlerde iğneli senin cildine olmaz çok fazla tüy var dediker napıcam bıktım artıkkk bide o kdr para veriyprum pek bi fayda göremedim bu lazerdenYuz bolgesinde lazer etkili degil. Yaptirirken memnun kalip biraktigi anda eskisinden beter hale geliyor insanlar. Yuz bolgesi icin en iyisi igneli epilasyondur
Bende malesef çok çektim tüylerden ama çok az sonuç aldım tüylerim inceldi tamamen kaybolmadı ama iğneli içinde hiç cesaretim yok malesef lazerde bile sedyeden kalkıp kaçasın geliyor ne zor kadın olmak hem yüksek bi ücret ödüyorum hemde canım çok yanıyorYuz bolgesindeki tuyler cok cok fazladir ve bir kismi da uyuyan tuylerdir. Lazer uyuyan tuyleride uyandirir ve daha beter olur. Tuyleriyle yillarca savas vermis birisiyim. Hatta kollarina bir cozum bulamayip sonuc alamayip makinaya devam eden biriyim. Tek derdim kimsenin bu tuy mevzularindan cani yanmasin. Lutfen igneli epilasyon sayfalarini okuyunuz. Yuzune lazer yaptirip daha beter olup igneli epilasyona baslayan insanlarin hikayelerini okuyunuz. Benim yuzumdede cok fazla tuy vardi. Ama ne yaptim daha kalin olanlari igneli epilasyonla bitirdim. Su an hala var ama incecik olan ayva tuyleri. Buna sukur deyip daha fazla ugrasmadim cunku rahatsiz etmiyor. Ha ne olur siz daha da azalsin dersiniz daha uzun zaman gidersiniz. Ama en azindan bilirsinizki kesin cozum. Bu kadar dil dokup anlatiyorsam bilinki tek derdim iyiliginiz. Cunku bu tuy mevzularinin bi insanin psikolojisini bozacak kadar buyuk sorunlara yol acacagini bilmem.hangi yontemi kullanirsaniz kullanin umarim tuylerinizden kurtulursunuz arkadaslar
sizde peki yaptırdıktan hem sonra yüzünüzde hala tüy olmuş oluyomu?Ben iğneli hem de lazer yapan bi yerle görüştüm.İğneli için çok fazla ve iz riski var dediler.O yüzden cesaret edemedim iğneliye.ben de diod ütüleme yaptırıyorum 3 seans yaptırdım ama henüz çok etkisini görmedim
Çok kötü ya bide o kdr para veriyorum e bunun ne anlamı kaldı o zmn ağdayls alsam bundan iyibenimkini trimmerle kısaltıyorlar iyi kısaltırlarsa görünmüyor ilk günler ama 3 4 gün sonra uzamaya başlıyorlar.15 gün içinde uzayıp döküleceğini söylüyorlar ama çok dökülme olmadı mesela 3.seansımda şuan bıyıklı bi vaziyetteyim yanaklarım ara ara çıktı
2011 yılında favori komple Çene ve bıyıklarıma lazer yaptırdım. Eski usul felaket şekilde acıtan makineler vardı ya onlardan işte,3 gün daha yumruk yemiş gibi suratıma dokunmadan gezerdim. Bildiğin adam gibiydim. Favorilerim tamamen bitti. Doğumdan sonra çenemde bir kaç tane çıktı. Bıyıklarımdan hiç bir şekilde randıman alamadım. Şimdi komple vücut gidiyorum. Çenemdeki Kıllar aynen Dediğiniz gibi Şeffaf ama sert kıl oldu önce şimdi çıkmıyorlar artık. Bıyıklarım Kısmen azaldı ama hala çıkıyor! Yumuşak kılların kaybolması uzun zaman alıyormuş.Çok kötü ya bide o kdr para veriyorum e bunun ne anlamı kaldı o zmn ağdayls alsam bundan iyi
Peki şimdi bıyıklarınızı nasıl alıyorsunuz2011 yılında favori komple Çene ve bıyıklarıma lazer yaptırdım. Eski usul felaket şekilde acıtan makineler vardı ya onlardan işte,3 gün daha yumruk yemiş gibi suratıma dokunmadan gezerdim. Bildiğin adam gibiydim. Favorilerim tamamen bitti. Doğumdan sonra çenemde bir kaç tane çıktı. Bıyıklarımdan hiç bir şekilde randıman alamadım. Şimdi komple vücut gidiyorum. Çenemdeki Kıllar aynen Dediğiniz gibi Şeffaf ama sert kıl oldu önce şimdi çıkmıyorlar artık. Bıyıklarım Kısmen azaldı ama hala çıkıyor! Yumuşak kılların kaybolması uzun zaman alıyormuş.
Hee bide ütüleme olayında kıl hemen kaybolmuyor. Hele 3 seansı saymayın bile derim. Lazer atışı 3ten sonra,gerçi duruma göre değişiyor.
Lazerden sonra Kıllar uzuyor ve 10-15 günde dökülüyor. Hepsi dökülmeyebilir. En iyisi jilet yapmak. Bitme garantili paketiniz varsa 20 gün sonra 'e bunlar dökülmedi' diyerek kapılarını çalın derim! Avuç dolusu para veriyoruz sonuçta!
Hala lazere devam ediyorum. Sert ve siyah olanlar kayboldu diğerleri duruyor. Bunada şükür.Peki şimdi bıyıklarınızı nasıl alıyorsunuz
Kısaltma olayını ben hiç anlamadım. Nasıl bir şey o? İnşallah kökünden kurtulursunuz,kurtuluruz da bu çektiğimiz Acıya çileye değer!Umarım öyle olur,çünkü tüm yüzüm dediğiniz gibi şeffaf sert tüy,kısalttıklarından sonra sertleşti uçları resmen batıyor
Trimmer denen aletle kısaltıyorlar.tıraşlar gibi yüzümün heryerine sürdüler,Kısaltmadan ütüleme diod sistemi olmuyomus,lazerin kökleri görmesi için olabildiğince kısaltmak gerekiyormuş.Hala lazere devam ediyorum. Sert ve siyah olanlar kayboldu diğerleri duruyor. Bunada şükür.
Kısaltma olayını ben hiç anlamadım. Nasıl bir şey o? İnşallah kökünden kurtulursunuz,kurtuluruz da bu çektiğimiz Acıya çileye değer!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?