• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde saglik karnesi çikartiniz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
KIZLAR SİZ DE BEBEKLERİNİZE SAGLIK KARNESİ ÇIKARTTINIZ MI? EŞİME SAGLIK BELGGESİ VERMİŞLER BİR DE VİZİTE KAGIDI SAGLIK KARNELERİ KALKMIŞ YA AYRICA DA ARTIK VATANDAŞLIK NUMARASI İLE BAKILIYORMUŞ BEN DAHA DR A GÖTÜRMEDİM YANİ HASTANEYE GÖTÜRMEDİM HİÇ MERAK EDİYORUM BU ZAMAN KADAR BENDEN BAKILDI SAGLIK BELGESİ VE NUFUS CÜZDANI YETERLİ Mİ ACABA BİLENLERİNİZ CEVAP YAZABİLİR Mİ SAOLUN ŞİMDİDEN....a.s.

biz sigortasını yaptırdık oğluşumun.ama artık sağlık karnesi olmadığından sadece kimlikle muayene oluyoruz.

biz sigortasını yaptırdık oğluşumun.ama artık sağlık karnesi olmadığından sadece kimlikle muayene oluyoruz.

YANİ ANLADIGIM KADARIYLA BENİM ELİMDEKİ BELGELER YETERLİ ÖYLE Mİ VİZİTE KAGIDI OLDUGUNA GÖRE DEMEKKİ SİORTALI ARTIK KIZIM BİRİCİK KUZUM benneyaptımki cahilliğimi bagışla da ne bileiym merak ediyorum şimdi dr a götürecegim de devlet hastanesine hani bu belgeleri görünce demesinler eksik var diye bu yuzden yani.....yerimseniben

ssk ya gidip kayıt yaptırıyorsun ama sağlık karnesi vermiyorlar.tc numarası yeterli oluyor.birde bişey daha duydum sosyal güvencesi olmasada devlet hastaneleri bebek 1 yaşına gelene kadar ücretsiz bakıyor diye.

koskoca sited eiki kişi mi bu bilgiye sahip oldu o zaman hıh :dilcikar:

YANİ ANLADIGIM KADARIYLA BENİM ELİMDEKİ BELGELER YETERLİ ÖYLE Mİ VİZİTE KAGIDI OLDUGUNA GÖRE DEMEKKİ SİORTALI ARTIK KIZIM BİRİCİK KUZUM benneyaptımki cahilliğimi bagışla da ne bileiym merak ediyorum şimdi dr a götürecegim de devlet hastanesine hani bu belgeleri görünce demesinler eksik var diye bu yuzden yani.....yerimseniben

eşim işyerinden vizite kağıdı aldı.oğlumun nüfus cüzdanı fotokopisiyle bağlı bulunduğumuz ssk bölge müdürlüğüne kayıt yaptırdık.sanırım sizin de önce kayıt yaptırmanız gerekiyo.umarım yardımcı olabilmişimdir.

biz emekli sandığına bağlı olduğumuz için karne çıkarttırdık..ama ssk karne vermiyor..oraya gidip kayıt yaptırıyorsun..sonrasın da ise sadece kimliğin devreye giriyor...

saranurcum canım ben sağlık karnesi çıkarttım oğluma, doğumdan hemen sonra bile soruldu bize çünkü, şimdi onunla baktırıyorum

Bağlı bulunduğununuz ssk müdürlüğünden bebeğin kimlik numarasını güncelletiyorsunuz sonraki tüm işlemleriniz nufus cüzdanı üzerenden hallediliyor.
Not: ssk müdürlüğünden istenilen evraklar;
çalışan adına vizite kağıdı ve kimlikler (çalışan+bebek)

bende sağlık karneleri kalkacak diye duydum ama 40 çıkınca sağlık karnesi yaptırdık bizde bebiinize

hemen doğduktan sonra SGK ya başvurduk, kaydını yaptırdık ve 6 aylık vize aldık iş yerimizden..sağlık karnesi artık kaldırıldı biliyorsunuz..şu an kullanılanlar bittikten sonra tamamen kalkıcak..TCkimlik no su ile yapılıyor işlemler artık..

Sağlık karnesi verilmiyor sadece vizite kağıdı ve bebeğin kimliği ile sgkya gidilip sisteme kaydettiriyorsun artık bütün eczane ve hastaneler bebeğin TC kimlik nosu ile sgkya "bir tıkla" bağlanıp tüm bilgileri görebiliyor.

eşimin vizite kağıdı ve ecrinimin kimlik belgesi ile birlike ssk il mudurlugune gittik, ssk ya kayıt olduk...hastaneye muayneye gittiğimizde sadece kimliği yeterli oldu...vizite kagıdıda istenmiyor...

şimdi ben bandırmaya gidecegim saglık belgesi ve ecrin in nüfus cüzdanınıda götürecegim eşim ile beraber artık bu işleleir yapacagım anlşadım kızlar saolun

Back