sizde kvnizle anlaşamıyormusunuz? buyrun dertleşmeye ...

LEMIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
97
1
6
İzmir
slm dert arkadaşlarım .. geçen düğüne gittik eşim ben kv . düğündede kaynımın konuştuğu kız .. eşim diyorki aralarında bşi yokmuş sadece arkadaşlar diyor. bu gün çıkmaya başlasalar yarın ayrılırlar diyor ama kvm olsun istiyor. birde kızn annesiyle kvm tanışıyorlar .kvm dünden razı gbi .. kaynım yok bşi diyor . eşim bana hayatta yalan söylemez aralarında yok bşi diyorsa ama kız kaynımla çok sıkıfıkılar yani sanki çıkıyorlar . düğünde dans etmeleri dışarı çıkıp konuşmaları ayarmayamı çalışıyor kaynım bilmiyorum. kvm kızıla düğünde koluna girip akrabaları dolaşması canmlar cicimler ay bir görseniz sanki ben değilde o gelini. hayır kıskandığımdan değil çok yapmacık kvm . kvmle bazı huylarını sevmem bazı hareketlerinden dolayı anlşamayız. düğünde kvm kızla sıkıfıkı yanından hiç ayrılmadı. ay eşim olmaz diyorda bunlar gelin güveymi oluyorlar kendince bilmiyorum artık zaman gösterecek. ben düğünde üşüdüm bana eşim çeketini verdi kvm ordan oğlum sen üşüyeceksin demezmi neyse akrabalrın yanında bşi demesim ama okadar sinirim bozulduki bazen öyle hareketleri varki herşeye burnunu sokuyor. arkadaşlar kvmle altı üstlü oturuyorum burda bu durumdan konular açtım. ben çalışan bir bayanım evimde işim olur kvm düşünmez.kvm misafir gelir bizide çağırır sanki misafir bana geliyor. kvm eskiden haftada bir gderdim şimdi sizin sayenizde cesaretlendim arkadaşlar burda dertleşmek çok güzel . dert arkadaşım olmadğı için siz benim det arkadaşlarım oldunuz herkese te tek teşekkürler.. kvm artık 2 yada 3 haftada bir gdiyorum . yüz vermeye çalışıyorum . yoksa oraya gidelim buraya gdelim şunu yapalım der durur . . arkadaşlar kvden uzak olunca daha ii rahat olabiliryorsun. kendimi kafese kapatılmış gbi hissediyorm. birde başka bir semtte ev alabilsek eşimi bunu için ikna etmeye çelışıyorum bakalım zaman herşey için zaman...

. . arkadaşlar kvden uzak olunca daha ii rahat olabiliryorsun. kendimi kafese kapatılmış gbi hissediyorm. birde başka bir semtte ev alabilsek eşimi bunu için ikna etmeye çelışıyorum bakalım zaman herşey için zaman...[/QUOTE]

hevesini kırmak ıstemem ama uzak olsanda bı sekılde o uzun kolları gelıypr eve ...
bende uzak sayılırım ama telefonla yetişiyor oğluna gene yapıyor,
benımkının çocuk zaafı var sureklı bunu kullanıp durur mesela,
belkı öncekı konularımdan haberın vardır ama telefonla oğluna akıllar verır benımkının cannoktasına atış yapar,
sonrada benı arar içini rahatlatır,,,
umarım herşey ıstedıgın gıbı olur canım,ne kadar samımıyet okadar sıkıntı .....
eşimle ben hala uzlaşamadık ,ıllakı bı yerden patlak verıyor bız bırbırımızı yıpratıyoruz,

ayyyyyyy kaynana demeyin ya
içim bi garip oluyor
kötülük duygularım depreşiyor

1000 kişilik ortama girelim 1000 ide anlar negatif elektiriğimizi. eskiden bukadar değldim ama şimdi ten teması olduğu anda içim bi tuhaf oluyo bütün tüğlerim havaya dikiliyo sanki. okadar severim

Aslinda cok kötü birsey kv sevmemek anlasmamak.
Hep hayal etmisimdir iyi bir kv olsun anlasa bileyim....ama hic sansim olmadi bu konuda.

canım sen takılma bu meseleye bence kv den şimdiden öyle abartıyorsa sonu pekde iyi olmaz
neden mi?
çünkü daha gelini olmadan yüz veriyor ilerde gelini olunca görürüm
o zmanda yüz isteyecek gelini daha huyunu bilmiyor suyunu bilmiyor

hevesini kırmak ıstemem ama uzak olsanda bı sekılde o uzun kolları gelıypr eve ...
bende uzak sayılırım ama telefonla yetişiyor oğluna gene yapıyor,
benımkının çocuk zaafı var sureklı bunu kullanıp durur mesela,
belkı öncekı konularımdan haberın vardır ama telefonla oğluna akıllar verır benımkının cannoktasına atış yapar,
sonrada benı arar içini rahatlatır,,,
umarım herşey ıstedıgın gıbı olur canım,ne kadar samımıyet okadar sıkıntı .....
eşimle ben hala uzlaşamadık ,ıllakı bı yerden patlak verıyor bız bırbırımızı yıpratıyoruz,[/QUOTE]

Arkadaşım en azından uzaksın yakın oturmadığından benim hissettiklerimi hissedemezsin en zaından uzak olmayı tercih ederim. ama en azından artık kvmle sık görüşmüyorum. ilerdede uzaktan ev olur işallah..

yok yok bende çok hayal etmiştim evlenmeden önce şöyle iyi bi kvm olsun dillere destan olsun aramız iyilikte diye ama yok anam yok kuzudan post kv'den dost olmazmış evde hep yapmacık davranışlar.. Nezaman beni öpse sarılsa 1 haftaya kalmıyor arıza patlak veriyor.. Duymuyorum artık =)

artık bende duymuyorum cnm yoksa kendimizi yıprattığımızla kalırız.

Tüm bekarlar, nişanlılar, evlenmeyi düşünenler bu yazınızı okusunlar ders alsınlar.
Hiçkimse kv yanına ya da aynı apartmana aynı semte dahi gelin gitmesinler lütfen.
Çok zor gerçekten buradan okuyorum ve çevremdekilerden de görüyorum gerçekten işiniz iş.
Allah yardımcınız olun.

tatlım bende eşimle daha sevgiliyken çok bozulurdum kayınvalidem gelininin yanında benimle ilgilenmiyor falan diye hatta ilk konumda bu durumla ilgiliydi.. ben ozamanlar evli değilken hepimiz aynı ortamdayken hiç bana yüz vermezdi halbuki eltim evlenmeden önce ona hediyeler alırdı falan ben hiç görmedim öyle birşeyini.. ama sonradan öğrendimki eltim laf ediyormuş daha aralarında bişey yok neden yakın davrancaksın tweety87 ye diye.. kayınvalidemde onun aklıyla kendince bana cephe almış durumdaydı ama eltim yanımızda yokken çok ilgilenirdi falan :) şimdi düşündükçe kızıyorum neden eltimin aklıyla hareket etmiş acaba diye.. ama şimdi gel gör ki kayınvalidem beni el üstünde tutuyor o benim canım çok severim Allah bozmasın.. ama senin kayınvalidenin yaptığı ayıp sonuçta orda sen varken onu koluna takıp akraba akraba gezdirmek yakışmamış yani.. altlı üstlü oturman hiç iyi olmamış ama tatlım herşeyine karışcak gücü görür çünkü kendince.. bencede dediğin gibi ne yap et eşini taşınmaya ikna et..

arkadaşlar slm ben yenigirdim aranıza ama samimi ve sıcak buldum ,sohbetınızı eeeeeeeee bende kvdeyle oturunca yanyana daha ii anlıyorum sizi 7 yıl 3aylık evliyim 5 yıl onları çok kafaya taktım ,her yolu deeim hiç bişekilde mutlu olmuyorlar,
bide ne istediklerini bilmiyorlar enson hasta ettiler beni artık duymuyorummm onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…