Sizde de var mı?

Bi bukadar daha şiş kalıcam desenize🤦🏻‍♀️ Rabbimin gücüne gitmesin tabi de, lömbür lömbürüm😂
Çok tatlı anlatmışsın. Ben de tamtabir ettiğin gibiyim.cocugu kucagıma aldıgımda batıyorlar ve sütyenin içinde devamlı agrı cekiyorum. Hassaslık, şişlik ne varsa bende. Umarım ilk 3 ay sonrası toparlarız. Emziriyor gibiyim. İlk gebeliğimde ne zaman gecti hatırlasam rahatlıyacam.

Bikac gun daha olmazsam acile gider kan veririm artk

Rabbim tez zamanda saglıklı evlatlar nasip etsin herkese. Gecikme olupta bebek yoksa eskiler Rahim kendini hazırlıyor, bebek istiyor derlermiş. Komik gelirdi bana ama oglumda gecikme olmustu olmadı diye üzülmüştüm. Adet söktürücü kullandım adet oldum. 1 ay gecti aradan ogluma hamile kalmışım. Burada da hep böyle şeyler okudum. İnşallah sizinde ya bu ay ya bidahaki ay karnınızda olur yavrunuz.

Rabbim tez zamanda saglıklı evlatlar nasip etsin herkese. Gecikme olupta bebek yoksa eskiler Rahim kendini hazırlıyor, bebek istiyor derlermiş. Komik gelirdi bana ama oglumda gecikme olmustu olmadı diye üzülmüştüm. Adet söktürücü kullandım adet oldum. 1 ay gecti aradan ogluma hamile kalmışım. Burada da hep böyle şeyler okudum. İnşallah sizinde ya bu ay ya bidahaki ay karnınızda olur yavrunuz.
Amiin Allh razi olsn.☺ siz de insllh yavrunuzu saglickla kucaginiza alin insllh

Evet , bende tüm belirtileri yaşadığım ay hasta oldum ve bir sonra ki ay hamile kaldım. Rahim kendini hazırlıyor gerçekten. F Fatma KTL hayırlı haberini alcaz , hissediyorum cnm :)

Evet , bende tüm belirtileri yaşadığım ay hasta oldum ve bir sonra ki ay hamile kaldım. Rahim kendini hazırlıyor gerçekten. F Fatma KTL hayırlı haberini alcaz , hissediyorum cnm :)
Cok saoln yaa. Rabbim hepimizn gonlune gore versn. 🤗❤ Kismeti varsa Allh verr artk ne diyelm 😊

Back
X