Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok tatlı anlatmışsın. Ben de tamtabir ettiğin gibiyim.cocugu kucagıma aldıgımda batıyorlar ve sütyenin içinde devamlı agrı cekiyorum. Hassaslık, şişlik ne varsa bende. Umarım ilk 3 ay sonrası toparlarız. Emziriyor gibiyim. İlk gebeliğimde ne zaman gecti hatırlasam rahatlıyacam.
Rabbim tez zamanda saglıklı evlatlar nasip etsin herkese. Gecikme olupta bebek yoksa eskiler Rahim kendini hazırlıyor, bebek istiyor derlermiş. Komik gelirdi bana ama oglumda gecikme olmustu olmadı diye üzülmüştüm. Adet söktürücü kullandım adet oldum. 1 ay gecti aradan ogluma hamile kalmışım. Burada da hep böyle şeyler okudum. İnşallah sizinde ya bu ay ya bidahaki ay karnınızda olur yavrunuz.
Rabbim tez zamanda saglıklı evlatlar nasip etsin herkese. Gecikme olupta bebek yoksa eskiler Rahim kendini hazırlıyor, bebek istiyor derlermiş. Komik gelirdi bana ama oglumda gecikme olmustu olmadı diye üzülmüştüm. Adet söktürücü kullandım adet oldum. 1 ay gecti aradan ogluma hamile kalmışım. Burada da hep böyle şeyler okudum. İnşallah sizinde ya bu ay ya bidahaki ay karnınızda olur yavrunuz.
Evet , bende tüm belirtileri yaşadığım ay hasta oldum ve bir sonra ki ay hamile kaldım. Rahim kendini hazırlıyor gerçekten. FFatma KTL
hayırlı haberini alcaz , hissediyorum cnm :)
Evet , bende tüm belirtileri yaşadığım ay hasta oldum ve bir sonra ki ay hamile kaldım. Rahim kendini hazırlıyor gerçekten. FFatma KTL
hayırlı haberini alcaz , hissediyorum cnm :)