Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde bulantılar ve baş dönmeleri kaçıncı haftada başladı?:sm_confused:
bende 6. haftaya girdim ama hiç mide bulantısı yok. bende bi gariplik mi var acababulantılar gebelik hormonlarının iş başında olduğunun ve sağlıklı bir gebelik geçirildiğinin belirtileri imiş. ama bulantısı olmayıpta sağlıklı bebekleri olan annelerde varmış. inşallah ben de bunlardan olrum
kızlar benim feci bulantlarım var.11+5 haftalık şuanda.8.hafada başladım.11 haftamda artık dr. hastaneye yatırdı sıvı ve vitamin kaybından dolayı. idrarımda ço fazla keton çıktı. bu durum doktoromu endişenedirdi ve 3 gün tedavi gördüm. aslında 1 hafta yatırcaktı ama ben çok sıkıldım.2günde evde istirahat ettim.yine çok bişey yiyemiyom.8.9.ve 10.haftamda toplam 4-5 kilo vermişim hiç bişe yiyemediğimden. çevremde ne duyduysam uyguladım. beyaz leblebi,çubuk kraker,iste nohut vb. gibi artık bunlardan nefret ediyorum. mutfağa giremiyorum. eşimin bana en fazla 1 metre yaklaşmasına izin veriyorum.yani herkes herşey tüm dünya kokuyor
bu sıkıntıları yaşayanlar varmı? daha ne kadra sürecek bunlar???