Sizde Böyle Düşünüyor Musunuz Hiç?

sekerlikcim ben senin gibi hic dusunmedim yani hap kullandigim icin cezalandiriliyorum diye ...cunku benim 3 sene hap kullanipda birakir birakmaz hamile kalan arkadaslarim var..hem demekki bebek istememissek bir bildigimiz varmis dimi bebek yapsaydik bakabilecekmiydik? maddi ve manevi acidan hazirmiydik? ona guzel bir gelecek iyi bir hayat saglayabilecekmiydik hemen olsaydi? birde bu tarafindan dusun canim...(annenide suclama bence senin icin o anda dogru olani istemistir bence))

yok zaten annemi suçlamıoyurm asla allah herşeyin hayırlısını versin

yok hayatım bilmioyurm
bakalım çarşamba günü dr a giidoyurm
ögrenecegim

merhaba Sekerlik,
bazen bende senin gibi düşünüyorum, ama sen yine şanslısın sanırım yasın benden daha küçük..ben de evlendikten sonra bir süre hap kullandım daha sonra da başka yöntemler...Zaten kendimi anne olmaya hazır hissetmiyordum, iş ve kariyer benim için daha önemliydi. Şimdi iyi bir işim ve kariyerim var. Fakat gecen seneden beri çevrenin de baskısıyla artık cocuk yapma zamanımız geldigini düşünmeye başladık, herhangibir gelişme olmayınca bu haziran ayında doktora gittik, megerse biz istesek de esimin sperm azlıgından dolayı zaten normal yolla cocugumuz olmazmış.Yani son 3 aydır kafam karışık,hap kullandıgıma mı yoksa annelige hazır degilmişim gibi sözlerime mi üzülsem 5 yıllık evliyiz bu durumu yeni ögrendigimize mi yoksa ilk mikroenjesiyon denememizin dün kanama ile sonlanmış olmasına mı üzülsem bilemiyorum...Belki de çocuk istemedigim için mi bunlar başıma geldi diye ben de düşünmüyor degilim...yine de inançlı olmak lazım, mutlaka Rabbimin bir bildigi vardır...

hayatım yazdıklarını okuyunca senin için gerçekten çok üzüldüm ben inanki ama yanacagımız hiç bişey yok aslında bilioyr musun nasipten ötesi yalan zaten gerçekten öyle bizler böle yetiştirildiğimiz için en çok bu yuzden üzülüyoruz yoks abişeydeen degil bakıoyruz anlatıyorlar bize ay hamileliğim söyle geçti bunu canım istedi ay hareket etti
biraz da tabi bunlar etkiliyor bizleri hep öyle bunlardan kaynaklanıyor insnaa zamanla anlıyor ki aslınd asenin elind eolan bişey degil ama bazen şun açok kızıoyrum erkelerdende nikah öncesi sperm testi isteseler hiç fena olmayacak yani hiç deglse bizd eona göre ne olacagını biliriz aslınd abakılınc ahayatımızda ne çok yanlış lşey var demi

gökçeada benimde durumum aşağı yukarı seninki gibi ,sadece ben hiç doğum kontrol hapı almadım.8 yıllık evliyim ilk sene biraz korunduk o da eşim korundu ama sonra korunmadık.çoçuk olmadığını fark ettik ama üzerinde durmadık çünkü o anda istemiyorduk.istememizde biraz zordu çünkü benim daha okulum bitmemişti,iş yoktu buna eşimde dahil.
yaşımız aynı,benimde mikroenjeksiyon başarısız oldu kanamayla.kimyasal gebelik yaşadım.sendedemi kimyasal gebelik oldu?

sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada bende lekenmeler devam ediyor.normalde 23 ağustos gibi adet bekliyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.
Eskişehir e gittiğimde doktora gidicem.bu kimyasal düşüş herkeste böyle mi oluyor anlayamadım.

ya şimdi sen nerden biliceksin filan diyceksiniz belki ama öyle düşünmeyin. hazır olmadığınız bi anda çocuk sahibi olmamak için tedbir aldığınız için allahın cezalandırması gibi bişey olucana inanmayın. şöyle düşünün ne anneler var çocuklarına zulmeden çocuk sahibi olmayı hak etmeyip 2-3 çocuğu olan. onlar değilde siz neden cezalandırılasınız?? tamam normal yollarla çocuk sahibi olamamak çok kötü birşey çok üzülüyorsunuz anlıyorum ama en azından teknolojinin gelişmiş olduğu bir devirdeyiz. allahın izniyle hepinizin çocuğu olucak o ufaklıkları kucağınıza alıp seviceksiniz. umudunuzu kaybetmeyin yeter... hepinizin hayırlı evlatları olur umarım en kısa zamanda...

allah senden razı olsun canım bnm

insallah, dileklerin icin cok tskler. Bu kadar karamsar bir haldeyken canım, baska bir acıdan bakarak ne güzel teselli etmissin a.s.

hadi arkadaşlar umutla bekleyelim mubarek günlerdeyiz RABBİM inşallah bize bebeklerimize verecek.seneye ramazana inşallah sahura kalkıyoruz birde bebekler uyumuyor çok uykusuzuz diyeceğiz inşallah

sekerlikcim allah yarimcin olsun canim insallah kist yerine bebek gorurler ekografide canim ...video cok guzeldi izleyince insan uykudan uyaniyor gibi oluyor canim.tesekkurler paylasimin icin!!!

ne demek hayatım saol çok teşekkür ederim iyi dilekelrin için

şekerlik çok tatlısın paylaşımların beni çok rahatlatıyor bu siteyi tanıyana kadar tek kendimi bu halde sanıyordum ama bi bakmışım ki bu kadar dünya tatlısı insan benimle ayni durumda herzaman birbirimiz için dua edelim.allah sevdiği kularına bu dünyada acı çektirir diğer gerçek dünyada hep güldürür refah içinde yaşatırmış.allah hep sabrımızı ölçüyor biraz daha sabır inşalah sabrın sonu selamet olur.

bnm için bulundugun güzel dileklerin için saol hayatım çok memnun oldum açıkcası çok saol hayatım evet öyle tabi bazıları bu kadar kolay kavuşurken defalarca bazılarının yani bizlerin zor kavuşmasında elbet bir hikmet vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…