Sizde adetler nasıldır ? Normal mi bu durum?

Kesinlikle normal değil
Çok samimi olmadığım biri bile beni çağırınca ben de onu çağırma zorunluluğu hissediyorum. Ki siz 8 10 kere cagirmissiniz. Büyük bir kabalık olduğunu düşünüyorum ama böyle dedim diye kavga çıkarma sakın. Nişanlına çıtlat mesela hayatım canım her neyse senin odanı çok merak ediyorum nasıl bir yerde uyuyorsun gibi bir seu söyle.

Bunu söylerse de yanlış anlaşılma ihtimali var. Kimse yokken göstermeye falan kalkar.

Nisanlinla ilgili bir sorunun yoksa sende evlendiginde ailenin davrandığı gibi Ailene , onların davrandığı gibi de onlara davranirsin olur biter. Evine davet etmez bir yerde agirlrsin. Sorarlarsa da herkese davrandığı gibi davraniyorum dersin.

Tembeller bence, karşı taraf o kadar adama temizliği yemeği bir sürü iş diye düşünüyor.
Biz de gelmeyene kızılır.

B Bttrflyyy Merhaba canım bende Kilis'liyim Güneydoğulu yani bizde nişanlı kız ve kız evi oğlan evine gitmez düğüne kadar hastalık cenaze dışında. Ancak oğlan evi bütün masrafı kendi yapmak kaydıyla yiyecek içeceklerini alıp kız evine gelir. Benimde eşimin ailesi çok gelmişti ama biz hiç gitmedik hatta ramazanda bile Bence böyle ufak tefek şeyleri sokmayın aranıza sorun etmeyin. Evlendikten sonra size sergilenen davranışa göre sizde evinizi açar veya açmazsınız

Neden eve davet etmediniz diye soru sordunuz mu?

Tamamda karsilik bulmadiginiz yere ne diye 8-10 kez cagirdiniz. Benim bildigim siz yemek cardiginizda onlarda karsilik vermeliydi.. onlar karsilik verince ancak ozaman siz tekrar cagirabilirdiniz..
Evleri sizin pek hos bulmadiginiz bir tarzda olabilir.. cekiniyorlardir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…