Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sevgilim de alevi,ben sünniyim.Ailelerimiz hiç sorun etmedi.Ben sana şunu söyliyim canım,başta ben de çok araştırdım.Edindiğim bilgi şu: Eğer bir insan sünniyse ama namaz kılmıyor,oruç tutmuyor,Allah'a ve Peygamberlere inanmıyor,gusül abderstini almıyorsa sünni de olsa onla evlenmek harammış.Ancak alevi ama bu dediklerimi yapıyorsa onla evlenmek helalmiş.Babamın dayıları itiraz ettiler aleviyse olmaz diye,hepsini böyle susturdum.Cahilliğinizi bana yansıtmayın dedim.biri var..hoşlanıyorum ondan.onun benden haberi yok aslında tanışmıyoruzda,bende onu tanımıyorum :) oralar biraz karışık asıl sorum şu belki yazmak yasaktır bilmiyorum ama kafamı kurcalayan bir soru..o hoşlandığım kişi alevi sanırım.o veya bir başkası alevi sünni evliliği nasıl böyle bir evlilik gerçekleştiren var mı?annemin ağzını yokladım alevi biri olsa hayırlı,iyi bir insan verir misiniz beni diye olmaz çok farklı mezhepler dedi kestirip attı
Benim sevgilim de alevi,ben sünniyim.Ailelerimiz hiç sorun etmedi.Ben sana şunu söyliyim canım,başta ben de çok araştırdım.Edindiğim bilgi şu: Eğer bir insan sünniyse ama namaz kılmıyor,oruç tutmuyor,Allah'a ve Peygamberlere inanmıyor,gusül abderstini almıyorsa sünni de olsa onla evlenmek harammış.Ancak alevi ama bu dediklerimi yapıyorsa onla evlenmek helalmiş.Babamın dayıları itiraz ettiler aleviyse olmaz diye,hepsini böyle susturdum.Cahilliğinizi bana yansıtmayın dedim.
Teşekkür ederim :) Diğer konuları bilmem ama sırf alevi diye tanışmamazlık edersen pişman olabilirsin..Ailene karşı gel demiyorum ama mutluluğunun da peşini bırakma eğer istiyorsan..saol canım teşekkürler bilgilerin için..zaten karşı tarafla tanışmıyoruz yani hoşlandığım kişiyle ama büyük ihtimalle alevi olduğunu biliyorum onun benden haberi bile yok bu duruma karşı ailemin tepkisinide artık öğrendiğime göre tanıması için herhangibir girişimde bulunmayacağım...ömür boyu mutluluklar sizede
biri var..hoşlanıyorum ondan.onun benden haberi yok aslında tanışmıyoruzda,bende onu tanımıyorum :) oralar biraz karışık asıl sorum şu belki yazmak yasaktır bilmiyorum ama kafamı kurcalayan bir soru..o hoşlandığım kişi alevi sanırım.o veya bir başkası alevi sünni evliliği nasıl böyle bir evlilik gerçekleştiren var mı?annemin ağzını yokladım alevi biri olsa hayırlı,iyi bir insan verir misiniz beni diye olmaz çok farklı mezhepler dedi kestirip attı