sizce???

esin21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
892
8
opuyorumnanaktanmerhaba kizlar...benim bebisim 30 haftalik ve 2 hafta öncce doktorum ters durdugunu söledi 36 haftaya kadar bekle yoksa sezeryan dedi...cok korkuyorum sezeryan olcak diye istemiyorum hic..ama sanirim bu haftalarda ters durmasi cok normalmis benim doktorcuk biraz aceleci sanirim:emir_bebek:benim sorum su olcak sizlere....dün bütün gün hareketleri cok kisitliydi sanirim artik yeri kalmadi oynayacak o yüzden dedim aksam yataga yattim ve bi sanciyla irkildim...karnim resmen sivri bi dag gibi havaya yükseldi bi aciyla bebek acayip bi hareket yapti karnim dakikalarca yamuldu yumuldu kalkti indi..ama anlatmamin imkani yok bu cok farkliydi..sonra kokrtum bisiymi oldu diye ama hayir bebisim hala kipirdiyo....aceba dedim bebek dönmüs olabilirmi cünkü hani misal ayaga kalkarya öyle bisiy oldu dün karnimdaa

bende 30+1 . haftamdayım.. banada doktorum birhaki geldiğinde dönmüş olabilir dedi. ama sanırım henüz dönmedi.. bir arkadaşımda bebek döndüğünde resmen sarsıldım yatak oynadı demişti.. bence dönmüş olabilir.. ama doktorunun daha bu haftada doğum için yorum yapması erken.. daha zaman var dönmesi için..

zemuszemusevet ya bide diyo ama bu haftada normal...o zaman neden simdi söleyip kafami karistiriyosun demi..saol cnm insallah dönmüstür

dönmese bile daha döner merak etme.. bende seninle aynıyım benimki daha dönmedi bence :)

o haftalarda surekli dönüyo bebek ben bi gittiğimde ters oluyodu bi gittiğimde düzz şimdi de 38. haftamız bitmek üzere bebeğim yolunaa girmiş gözüküyo artık dönecek yeri de kalmadı inşallah normal olucak doğum baska bi aksilik çıkmazsa

son anda dogum sancısıyla donenler bıle war... ınsallah senınkıde duzelır saglıklı dogumlar dılerım.

X