• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ?

Ebru1391

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
558
310
53
Kızlar bu ay 30 eylülde yumurtlama oldu. Bat 15 ekim yani 3 gün var. Sizce tarihi mi beklemeliyim ? Ya da kan idrar testi mi yapsam ? Belirgin kasıķ ağrım var ara ara geciyo ama bu ay yumurtlamadan beri hic gecmedi nerdeyse.

Kızlar bu ay 30 eylülde yumurtlama oldu. Bat 15 ekim yani 3 gün var. Sizce tarihi mi beklemeliyim ? Ya da kan idrar testi mi yapsam ? Belirgin kasıķ ağrım var ara ara geciyo ama bu ay yumurtlamadan beri hic gecmedi nerdeyse.
bugun yapsan bıle varsa ılk ıdrarda cıkardı:) yarın sabah ıcın bı test al da yaparsın :))

Yumurtlamadan 12-14 gun sonrasi testlerde ciktigini soyluyorlar ama adet olmazsan da gec dollenme olabilir bu gun yarin erken gebelik testide yapabilirsin. Yumurta gelistirici felan kullandinmi

Yumurtlamadan 12-14 gun sonrasi testlerde ciktigini soyluyorlar ama adet olmazsan da gec dollenme olabilir bu gun yarin erken gebelik testide yapabilirsin. Yumurta gelistirici felan kullandinmi
Yok hayır sadece ovulasyon testiyle takip ettim

Hadi inşallah ama ağrılarm oluyo ümitsizliğe kapılıyorum bilemedim sonuc ne olursa sürpriz olcak
agrıya takılma zaten adet gecıkene kadar o agrının adet agrısı oldugunu dusunuyoruz adet gecıkınce de hamılelık. yanı her ıkı durumda da kasık bel meme agrır :))

Bende regl olmayı bekliyordum kasik ağrılarından regl oldugumu öğrenmiştim canim belirtiler ayni.1 2 gün geçince test yapmıştım hayal kırıklığı yaşamamak için.insAllah güzel haberler Alırsın

Yumurtlamanın 9.günü ucuz testlere öğrendim ben hamileliği, varsa çıkar sizinde

Back