• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bcgirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
2.273
2.525
133
Kizlar selam sevgilimin ailesi muhafezekar bi aile. sevgilim diyo ki ben senin bu zamana kadar hic birseyine karismadim evlenirsek bundan snrada biseyine karismam. ama bizimkiker smdi bana diyoki siz ilerde geldiginiz zaman esin ustune azcik duzeltip gelecek mi. ya da ilerde cocuk olsa namazini kilacak mi(bizim ailede oyle namaz kilan pek yok). bende dedm ki ben istedigm gelinligi giyerim. sevgilimde diyoki bizimkilerin ne tepki verecegini bilmiyorum . ama bana kalirsa istedigin herseyi giy. zaten evlendikten sonra kimse kimseye karisamaz. sizce kizlar ? suan daha evlilik ve tanisma asamasinda boyle seyler var. ben nasil davranmaliyim

Tepkini koymalısın. Beni biri istiyordu bir kaç yıl önce çocuk iyi biri işi iyi hersey tamam tek bir cümle hayır dedirtti bana " ben sana karışmam istediğin gibi giyinebilirsin ama ailem senden başını örtmeni bekler bende bişey diyemem". Bu cümleden sonra tak sepeti koluna herkes kendi yoluna dedim bence sende sepeti takmalısın :KK48:

Tepkini koymalısın. Beni biri istiyordu bir kaç yıl önce çocuk iyi biri işi iyi hersey tamam tek bir cümle hayır dedirtti bana " ben sana karışmam istediğin gibi giyinebilirsin ama ailem senden başını örtmeni bekler bende bişey diyemem". Bu cümleden sonra tak sepeti koluna herkes kendi yoluna dedim bence sende sepeti takmalısın :KK48:

Yani sacimin acik olmasina bisi demiyorlarmis cnku ailede oyle bir gelin var

Eşin olacak aday..."ben ona izin veriyorum" diyecek ailesine..."ben izin verdikten sonra sizin saygı duymanızı beklerim" diye söyleyecek....kendinize pskolojik baskı yapılmasına izin vermeyin...

sevgilin şimdiden ailesine karşı noktayı koymalı. bana kalırsa istediğini giy ama bizimkiler ne der bilemem diyorsa her gelip gitmenizde senin kıyafetn sorun olacak demektir bu.

Kiyafeti hadi bi derece onlara gittigim zaman ceki duzen veririm bunda bir sikinti yok. ama ben gelinligimi iatedigim gibi giymek isterim. ayrica diyor ki zaten sen istedigini giy ben bhna hic bir sey demem. zaten demiyorum

Bizimkiler böyle derse değildir o demişlerdir yoksa durduk yere nabız yoklamaz erkekler

Aynen smdi benim dediklerime gore gidip konuscak tekrardan. ama daha tanismadan boyle seyler olmasi ne biliyim herkeste oluyo mu bilemiyorum

Eşin olacak aday..."ben ona izin veriyorum" diyecek ailesine..."ben izin verdikten sonra sizin saygı duymanızı beklerim" diye söyleyecek....kendinize pskolojik baskı yapılmasına izin vermeyin...

Bencede. bende oyle dedim diyor ki zaten evlendikten sonra kimse kimseye karisamaz biz bir aile olacagiz.

Kiyafeti hadi bi derece onlara gittigim zaman ceki duzen veririm bunda bir sikinti yok. ama ben gelinligimi iatedigim gibi giymek isterim. ayrica diyor ki zaten sen istedigini giy ben bhna hic bir sey demem. zaten demiyorum

niye çeki düzen veriyosn? normalde çıplak mı geziyosun sanki. ben anlamıyorum yahu muhafazakarsa onlar muhafazakar, sen dğeilsin. istediğin gibi giyin git. sen muhafazakar olsan kaynananın yanına gelirken örtünmesini beklerdin?

ayrıca sevgilin güven vermiyor. sen çeki düzne versen zamanla yeterli gelmeyip bu konuda sorun yaşayacaksın belli ki.

Cocuk olursa namaz mi kiliniyor ben ciddi manada anlamadim.

Karisip karismama konusu ne ailede ne onda... sizde bitiyor. Benim esim asla karismaz. Cunku karissa alacagi cevabi kaldiramaz. Bosanmak cok kolay. Hayatima mis gibi devam ederim. Cunku biri karisirken ben kendi hayatima degil onlarin hayatina devam ediyor oluyorum.

Ailedeki diğer gelinleri gözlemleyin hatta oturup sohbet etme imkanınız varsa hayat tarzlarını anlamaya çalışın az çok.
Eşin olacak kişi, kimse benim eşime karışamaz deyip lafı ağızlarına tıkayabilecek dik bir duruşa sahipse çok sorun etme. Ikiniz aranızda halledin aileylede hiç polemiğe girmezsin.
Ama oda ailesinin gazına gelip sana mırın kırın edecek yapıda biriyse koşarak uzaklaş.
Olmuyor çünkü. Zihniyetler ayrıysa olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back