Sizce zarif görünmenin yolları nelerdir :)

cicioz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
361
0
Kızlar böyle hani bazı insanlar vardır ışıl ışıl bi ışıltıları vardır..Tertemiz bakımlı asil zarif....Ya böyle saçtan tırnağa imrenirsiniz.Ya nasıl öyle olacam ben -tatlicadiarzu-

o zariflik bence insanın kendisinde oluyor bi yapısı yani sonradan olmuo bi şekilde aslını belli ediyor açık veriyor el kol hareketleri olsun kibar oluyor zarif insanların oturması kalkması bile kibar oluo kibar bi yüzü oluyor cnm bence sen kendin ol hiç uğraşma temiz ütülü uyumlu giyin sadece konuşmalarına diikat edebilirsin ses tonunu ayarlarsın kelimelerini özenle seçersin ve süper bi gülüşün olmalı...

kendinde neyi eksik goruyorsan onlari gidererek canim..a.s.
kendin zaten bunun cevabini vermissin..eger istersen olursun..

Canim ya, o zariflik gercekten dogusta bir insanin icinde var. Sonradan ögrenilimiyor ama sadece sunu söyleyebilirim, zarif insanlar rahat insanlar degillerdir.
Yani rahat, vurdum duymaz, hic birseyi umursamayan zarif olamiyor.
Ama disiplinli, caliskan, tertipli, titiz olan bir insan zaten dis görünüsünede yansitiyor.

Evet aslında zerafet insanın ailesinden gelen bi disiplin sonucu oluyor sanırım ama artık o insanlar yok denebilecek kadar az :S Biz yeni nesil herşeyi yüzümüze gözümüze bulaştırıyoruz,ya çok çıt kırıldım ya bööle saçma sapan kaba saba......Dengeyi tutturamıyoruz yani -tatlicadiarzu-

tatlısım zarafet bakanın gözündedir...tıpkı seninde yazdıgın gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…