• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Sizce yuvarlak yatak ve diğer takım nasıl?

handish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
261
5
118
$dore mob 1.webp$dore mob 2.webp$dore mob 7.webp$dore mob 3.webp$dore mob 4.webp$dore mob 5.webp$dore mob 6.webp Arkadaşlar buda benim fuarda görüp aklıma yerleşen takım internette görsellerini bulunca fikrinizi alayım dedim yalnız yatak başındaki V şeklindeki kumaş kaplama çıkıntıları sevmedim ama zaten isteğe bağlı onu iptal edebiliyorlarmış yada oraya düz bi çıkıntı ilave edilebiliyormuş.. onun haricinde tuvalet masası deniliyor hrld tam ismini bilemiyorum onun yanındaki aynayıda iptal ettiririm oda biraz kaba geldi ama doğal ahşap görünümü çok şık dolaba resimlerde tam kendini göstermesede gördüğümde aşık oldum resmen :40:
$120-kucky-yuvarlak-yatak-d1.webp$120-cemi-yuvarlak-yatak-d1.webp birde yuvarlak yataklar sizce nasıl kullanışlımıdır? bunlarda çok hoşuma gidiyor çünkü tam takım değilde yatakla uydurabileceğim bir dolapla sağlarım bütünlüğü gibi kafamdaki seçeneklerden biride bu :44:

yuvarlak yatak alacaksanız ikinci resimdeki gibi yatagın içeri gömülü oldugu modelleri tercih edin.

bende ilk resimdekine benzer modelden vardı yatak yüksekteydi ve sabah uyanınca sinir olurdum yataktan inmeye.

bazen uyku sersemliğiyle basamak ineceğimi unuttugum tökezlediğim olurdu :D

ilk model kullanıslı değil

doğru diosun canım yuvarlak yatak olayında birde sanırım yatak örtüsü felan hoş olmıyacak yani çok zor gibi geldi kalın bi yorgan felan üstünde durmaması gerek gibi sen nasıl kullanıyordun örtü nevresim hoş duruomuydu

doğru diosun canım yuvarlak yatak olayında birde sanırım yatak örtüsü felan hoş olmıyacak yani çok zor gibi geldi kalın bi yorgan felan üstünde durmaması gerek gibi sen nasıl kullanıyordun örtü nevresim hoş duruomuydu

canım eğer bu duruma önem veriyosan bence güzel durmuyo kullanışlı olmadığını düşünüyorum...

Back
X