How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sizce yumurtlama oldu mu?

damla_ayar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
2
1
1
27
Ovülasyon testlerini ilk defa yapıyorum. Adetim bittiğinin ertesi günü başladım, araştırmalarıma ve gördüğüm görsellere göre yumurtlama çizgisinin daha koyu olması gerekiyor diye bildiğimden grip olduğum için ilişkiye girmedim. Şimdi de çizgi silinmeye başladı yumurtlama günümü kaçırdım mı yoksa böyle olması normal mi bilen yazabilir mi? Bu şekilde olupta sonradan çizgileri tekrar koyulaşan var mı?

Eklentiler

• IMG_8292.jpeg
    IMG_8292.jpeg
    176,9 KB · Görüntüleme: 13
Ovülasyon testlerini ilk defa yapıyorum. Adetim bittiğinin ertesi günü başladım, araştırmalarıma ve gördüğüm görsellere göre yumurtlama çizgisinin daha koyu olması gerekiyor diye bildiğimden grip olduğum için ilişkiye girmedim. Şimdi de çizgi silinmeye başladı yumurtlama günümü kaçırdım mı yoksa böyle olması normal mi bilen yazabilir mi? Bu şekilde olupta sonradan çizgileri tekrar koyulaşan var mı?
Biraz daha bekleyin daha yumurtlama yok
İki çizginin de kopkoyu olması gerekiyor
Zaten daha döngünün yarısına bile gelmemişsiniz
Kaç günde bir regl olursunuz

LH Dalgalanmasını dikkate almayın bazı günler silik ya da biraz daha koyu olabilir. T nin C den daha koyu ya aynı renk olması gerek. O günü bir de silindiği günü değerlendirin.

Testlerinizi aynı saatte yapmaya özen gösterin sabah 10 ideal test yapmadan iki saat öncesi sıvı alımı da yapmayın o zaman doğru sonuç alırsınız inşallah

Back