Ben de çok düzenli regl geçiriyorum aynı sizin gibi telaşa düştüğüm bir dilim oldu bu hafta hatta benim 6 değil 3 gün gecikmişti sadece. Oysa ki 4 cm kistim olmasına rağmen bu kafa takıldı yani öncelikle sakin olun derim. Şöyle söyleyeyim benim de bu ay 3 gün şaştı ve bu ay içinde 4 cm kistim olduğunu öğrendim, kist her zaman belirti vermiyor belki kist oluşumunuz vardır bu durumda regl şaşabiliyor. Bunun dışında çok stresli olaylar yaşadıysanız, yeni ilaçlara başladıysanız bu yüzden de gecikmiş olabilir. Beyin, yumurtlama ve regl döngüsünü gerçekleştiren hormonları düzenliyor biliyorsunuz ne kadar sıkıntı yaparsanız o kadar zor oluyor. Şüpheli ilişkinizin önünden 1 ay geçmişse, hcg hormonunuz çok rahat evde gebelik testlerinde de pozitif verecek seviyeye gelmiştir zaten kaldı ki 'kan testi' ilişkiden bir hafta sonra bile kesin cevap verdiği söyleniyor. O negatifse korkmayın bence, olmanız gerekenden 10 günden daha fazla gecikme yaşarsanız doktora görünün derim. Her kadın bir noktada düzensizlik yaşıyor, belki bu da sizin ayınızdır