• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yapmalı mıyım???

nursefam

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
33
4
18
Bolu
Merhaba arkadaşlar benimde bi sorum olacak(Yanlış yere açtıysam konuyu kusura bakmayın).Ben 1 yıl 2 aylık evliyim evliliğimde hiçbir şekilde korunmadım ve anca 7. ayda hamile kaldım ve malesef 6.5 haftalıkken düşükle sonuçlandı:( düşükten7-8 ay geçti ve hala hamile kalmadım korunmadığımız halde ve hiç doktorada gitmedim(Açıkcası düşükten sonra yani kürtajdan sonra o çatal denilen şey kabusum oldu gidemiyorum korkumdan :( ) Neyse uzatmayayım sizce doktora gitmeden soğan kürüne başlamalı mıyım yan etkisi yok diye biliyorum ama yine tereddütlüyüm sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
çatal neden kabus oldu:26::26: canım çok geçmiş olsun bu arada bence doktora git ilk önce

Ya bilmiyorum ama kürtajdan sonra oraya oturamıyorum utanıyorum sanki nasıl yenecem o korkumu bilmiyorum :(( Ya hep yıl bekle öyle git diyolar ama işte o zamanda geç kalmaktan endişe ediyorum

Ya bilmiyorum ama kürtajdan sonra oraya oturamıyorum utanıyorum sanki nasıl yenecem o korkumu bilmiyorum :(( Ya hep yıl bekle öyle git diyolar ama işte o zamanda geç kalmaktan endişe ediyorum

bende çok utangacım hiç öyle muaynem olmadı hatta doktorum bişeyler istedi olmaz yaptırmam dedim :27: bence gitmelisin canım benim gibi olma kır korkularını bi sorun olduğunu düşündüğümden demiyorum ama için rahat olur :emir_bebek: çokmu zor o çatal muaynesi? :30::30:

Sende bende az değilmişsin :) Ben sadece kürtajda oturdum o masaya kötüydü yani Bide bende aynısı oldu doktor alt çamaşırını çıkar geliyorum ben dedi bende çıkardım sonra doktor geldi tekrar giyinip ben istemiyorum gidiyom dedim İşte daha da cesaret edemedim..OOOFFF OFFFF nedir bu kadınların çektiği yafff

Sende bende az değilmişsin :) Ben sadece kürtajda oturdum o masaya kötüydü yani Bide bende aynısı oldu doktor alt çamaşırını çıkar geliyorum ben dedi bende çıkardım sonra doktor geldi tekrar giyinip ben istemiyorum gidiyom dedim İşte daha da cesaret edemedim..OOOFFF OFFFF nedir bu kadınların çektiği yafff

bide devlet hastanesiyse yani özeldeğilse içeri giren çıkan belli değil sekreter zati mahsus giriyo sanki kendi kadın değil aptal insanlar. gözümün önünde oldu muayne olmadım ama ordan biliyorum. ee kuzum sen muayne olmadan niye bukadar tırstın benim gibi ben çok utanıyorum kahretsin

Back
X