çocuklar, ev işi bunlar sıkıntı olmaz ama hasta bakımı gerçekten zordur, eğer kendine güveniyorsan yapabilirsin ancak gerçekten zor bir durum.
Ne kadar yüce gönüllüsünüz.
Bu devirde insanlar aklının ucuna bile getirmez bu tarz bir şeyi.
Çok yakın akrabanız da değilmiş üstelik.
Ben bu sorumluluğu alamazdım sanırım.
ama ciddi ciddi bunu düşündüğünüz için dahi tebrik ediyorum sizi.
çok duygulandırdınız beni. belki aileye bir müddet bakmaya çalışacağınızı söyleyebilirsiniz. yani bakmak isterim ama elimden ne kadar gelir bilemiyorum diye bir başlangıç yapılabilir mi bilemedim de şimdi. sonuçta karşı taraf hasta da yanlış anlar mı? umarım içinizi ferahlatacak bir karar alabilirsiniz, eminim Allah yardımcınız olacaktır.(böyle zamanlarda insan yardıma gerçekten çok ihtiyaç duyuyor)
Özellikle kemoterapi çok zor bir süreçtir.
Mutlaka yanında birisinin olması gerekir.
Allah tez zamanda şife versin inşallah.
Yaptığınızın karşılığı yok, rabbim bilir mükafatını ama yapabiliyorsanız yapın yardımınızı.
Belki zor olacak ama atlatana kadar yanında olabilirsiniz.
Allah razı olsun sizden ne kadar yüce gönüllüsünüz başlangıçta kesin bir tarih vs vermeden başlayın bakalım Allah size yardım edecek ve güç kuvvet verecektir o kadıncaza da Rabbim tez zamanda şifa versin evlatlarına bağışlasın inşallah ve siz mutlaka Yardimci olun mükafaatınız büyük olacaktır rabbimin katında inşallah
Hiçbir şey yapamasanız bile hastanın yanında olmanız yeterli olacaktır onlar içinen azından moral olursunuz Elinizden geldiği kadar da ev ve çocuklar ile ilgilenirsiz bitti gitti...
Düşüncenizden dolayı tebrik ediyorum, Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?