• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce yapabilirmiyim?yapmalımıyım?

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
arkadaşlar ablalarım sizlere bir sey danışmak istiyorum..

eşimin kuzeni hasta gözünün arkasında kitle varmış ve büyük olasılıkla gözü alıncak ve sonrasında kemoterapi tedavisi görcek tüm aile

olarak çok üzgünüz ve çaresiziz ablamızın 3 tane dünya tatlısı çocugu var. 2 sınıfa, 1 sınıfa ve ana sınıfına giden. ancak ne ablamıza

nede çocuklarına bakıcak biri yok bi annesi var oda torun bakıyor kocası oglu var bide her parası bıttıgınde evıne sıgınan sonra parası

maasını aldıgında kendı evıne giden gelini ve oglu var. görüncesi eltisi falanda anca gelip gidiyorlar 1 ay önce mide amelıyatı

oldugunda gelıp bir gece bile hiç biri kalmadı bakmadı benim ise çocugum yok çalısıyorum ama isten çok memnun degilim ayrıca başka

bir işe geççem onu beklıyorum ama zaten böyle zamanda işten çıkmıycaksam nezaman çıkcam diye düşünüyorum ve işten çıkıp

ablamıza bakmak istiyorum ancak üstesinden gelebilirmiyım evimiz uzak eşim ben senı hergün bırakırım akşam alırım dedi ama 3 çocuk

ev işi aynı zamanda hasta bakımı yapabilirmıyım kendıme güvenemıyorum ama aynı zamanda çokta istiyorum yanında olmak yardımcı

olmak ama önce söyleyıp sonra ben yapamam demek istemıyorum sizce teklıf etmelimiyim ne yapmalıyım?

çocuklar, ev işi bunlar sıkıntı olmaz ama hasta bakımı gerçekten zordur, eğer kendine güveniyorsan yapabilirsin ancak gerçekten zor bir durum.

çocuklar, ev işi bunlar sıkıntı olmaz ama hasta bakımı gerçekten zordur, eğer kendine güveniyorsan yapabilirsin ancak gerçekten zor bir durum.

bakabilirim gibime geliyor sabırlıyımdır çokta istiyorum ama hepsini yapamazsam sonunda onlarıda magdur etmek istemıyorum

Ne kadar yüce gönüllüsünüz.
Bu devirde insanlar aklının ucuna bile getirmez bu tarz bir şeyi.
Çok yakın akrabanız da değilmiş üstelik.

Ben bu sorumluluğu alamazdım sanırım.
ama ciddi ciddi bunu düşündüğünüz için dahi tebrik ediyorum sizi.

Ne kadar yüce gönüllüsünüz.
Bu devirde insanlar aklının ucuna bile getirmez bu tarz bir şeyi.
Çok yakın akrabanız da değilmiş üstelik.

Ben bu sorumluluğu alamazdım sanırım.
ama ciddi ciddi bunu düşündüğünüz için dahi tebrik ediyorum sizi.

aslında sevdigim bi insan oldugu için ve çocuklarına eşine dayanamadım yoksa aklıma bile gelmezdi ama inanın o çocukları görsenız sızde dayanamazsınız.

Son düzenleme:
çok duygulandırdınız beni. belki aileye bir müddet bakmaya çalışacağınızı söyleyebilirsiniz. yani bakmak isterim ama elimden ne kadar gelir bilemiyorum diye bir başlangıç yapılabilir mi bilemedim de şimdi. sonuçta karşı taraf hasta da yanlış anlar mı? umarım içinizi ferahlatacak bir karar alabilirsiniz, eminim Allah yardımcınız olacaktır.(böyle zamanlarda insan yardıma gerçekten çok ihtiyaç duyuyor)

çok duygulandırdınız beni. belki aileye bir müddet bakmaya çalışacağınızı söyleyebilirsiniz. yani bakmak isterim ama elimden ne kadar gelir bilemiyorum diye bir başlangıç yapılabilir mi bilemedim de şimdi. sonuçta karşı taraf hasta da yanlış anlar mı? umarım içinizi ferahlatacak bir karar alabilirsiniz, eminim Allah yardımcınız olacaktır.(böyle zamanlarda insan yardıma gerçekten çok ihtiyaç duyuyor)

aynen geçen gün yanlarına gittik biraz evini topladım nasıl dua ediyor allahım onun kalbının temızlıgıne karsılık saglık versın ona inş.
bilmiyorum bende nasıl ne sekılde söylıcemı ama laf arasında önce agızlarını yoklamayı düşünüyorum gelsem burda kalsam gibisinden falan sonra olumlu olurlarsa ciddi olarak söylimeyı düşünüyorum

Özellikle kemoterapi çok zor bir süreçtir.
Mutlaka yanında birisinin olması gerekir.
Allah tez zamanda şife versin inşallah.
Yaptığınızın karşılığı yok, rabbim bilir mükafatını ama yapabiliyorsanız yapın yardımınızı.
Belki zor olacak ama atlatana kadar yanında olabilirsiniz.

Özellikle kemoterapi çok zor bir süreçtir.
Mutlaka yanında birisinin olması gerekir.
Allah tez zamanda şife versin inşallah.
Yaptığınızın karşılığı yok, rabbim bilir mükafatını ama yapabiliyorsanız yapın yardımınızı.
Belki zor olacak ama atlatana kadar yanında olabilirsiniz.

babannem kemoterapi gördü biliyorum nasıl zor oldugunu gerçekten hem moral hemde yardımcı istiyor inş tüm dualarımız onun iyileşmesi için..inş yapabilirim yardımım olur

Allah razı olsun sizden ne kadar yüce gönüllüsünüz başlangıçta kesin bir tarih vs vermeden başlayın bakalım Allah size yardım edecek ve güç kuvvet verecektir o kadıncaza da Rabbim tez zamanda şifa versin evlatlarına bağışlasın inşallah ve siz mutlaka Yardimci olun mükafaatınız büyük olacaktır rabbimin katında inşallah

Allah razı olsun sizden ne kadar yüce gönüllüsünüz başlangıçta kesin bir tarih vs vermeden başlayın bakalım Allah size yardım edecek ve güç kuvvet verecektir o kadıncaza da Rabbim tez zamanda şifa versin evlatlarına bağışlasın inşallah ve siz mutlaka Yardimci olun mükafaatınız büyük olacaktır rabbimin katında inşallah

amin inş bian önce güzel haberler alırız.. hafta sonu yanlarına gitcez ozaman söylıycem bakalım ne diycekler inş üstesinden gelebilirim

Hiçbir şey yapamasanız bile hastanın yanında olmanız yeterli olacaktır onlar için;) en azından moral olursunuz;) Elinizden geldiği kadar da ev ve çocuklar ile ilgilenirsiz bitti gitti...

Düşüncenizden dolayı tebrik ediyorum, Allah yardımcınız olsun;)

Hiçbir şey yapamasanız bile hastanın yanında olmanız yeterli olacaktır onlar için;) en azından moral olursunuz;) Elinizden geldiği kadar da ev ve çocuklar ile ilgilenirsiz bitti gitti...

Düşüncenizden dolayı tebrik ediyorum, Allah yardımcınız olsun;)

amın.. başta tereddütlerim vardı napamazsam noglur falan gibisinden ama hem burdan okuduklarım hemde düşündükçe tereddütlerimi yendim bakabilirim en azından denemıs olurum diye keske saglıgına kavussada hiç birine gerek kalmasa.

kendine güvenin varsa hiç durma hem insanlık etmiş olursun hem eşinin başını kaldırırsın

iyilik güzel şey tabi ama sende kendine güveniyorsan :34:

Back