- 28 Eylül 2024
- 177
- 15
- 13
- 24
- Konu Sahibi thatsmeduygu
Merhabalar. Ben oldum olası kırtasiye/kitap ürünlerini seven bir insanım. Kendimi kalem alarak istediğim defterleri alarak ödüllendirdiğim çok olur. Hatta türkiyede olmayan kalemleri amazon’dan sırf kendime ayda yılda bir hediye olsun diye almışkıpım da vardır. Jel kalem çok seviyorum ve yine böyle 12’li yurt dışından getirtmiştim sene başında. Ne yazık ki sonra da stoğu bitmiş, o kalemlerden başka kalmamış. Yurtta arkadaşlarım kalırken aynı odada, her biri o kalemlerden bana sormadan kalemliğimden alıyordu. Buraya kadar hiçbir problem yok ama bakrığımda 12’li kalem setinden sadece 5 tane kaldığını fark edince arkadaşlarıma siz gördünüz mü dedim. Onlar da kendilerinde olduğunu birkaç tane söylediler. Ben de her zaman kullanabileceklerini işleri bitince masaya geri koyarlarsa çok mutlu olacağımı söyledim. Çünkü onlar kalem kullanmıyorlar, okulda tablet kullanıyoruz. Özel hayatlarunda da kalem kulşanmıyorlar yalnızca market listesi vs içib. Ancak bunu dedikten sonra gerçekten kendimi kötü hissettim. Beni cimri olarak nitelendirmişler midir diye düşündüm. Çünkü onların kafasında en nihayetinde kalem, dolma kalem seven koleksiyon yapan insanlar bile var biliyorsunuz. Başka alma durumum olsa onlara hediye bile ederdim ancak stoğu da yok, ben yıllarca kullanabilmek için aldım. Başka her şeyimi paylaşabiliyorum ama bu tarz kendime özel olarak aldığım şeyleri paylaşamıyorum sizce ayıp mı etmişim
(Buna mı takıldın vs demeyin, kendi özel eşyalarımla alakalı genel olarak tüm durumlarda alma diyemiyorum, bana yemek ısmarlama şakası yapılınca mecburen ısmarlıyorum param çok az olmasına rağmen, bu tarz durumlarda hayır diyemiyorum)
(Buna mı takıldın vs demeyin, kendi özel eşyalarımla alakalı genel olarak tüm durumlarda alma diyemiyorum, bana yemek ısmarlama şakası yapılınca mecburen ısmarlıyorum param çok az olmasına rağmen, bu tarz durumlarda hayır diyemiyorum)