• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce Uyeler Arasinda Bir Sanatci Unlu Biri Varmidir :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce Uyeler Arasinda Bir Sanatci Unlu Biri Varmidir ? :))

• Ankete Katılan
    159
E

EU1

Ziyaretçi
Sizce bu siteye uye olmus bir unlu varmidir? Yani sanatci tiyatrocu falan.Hep aklima gelirdi sizlerede sorayim dedim.Benim gibi ucmus varmi diye :roflol:

Evet varmidir varsa kimler uye olabilir hangi unluler yani yada hangi unlu uye olsaydi super olurdu ? sırnaşık şey

bu siteye üye olacak kadar vakit bulabilecek bir ünlü olduğunu sanmıyorum ben doğrusufisfisfis
bir de kazene sormak lazım belki o biliyordur:roflol:

Olabilir neden olmasin ki..
Ünlüler uzayli degilya, onlarinda bir internet hayati vardir büyük ihtimalle tatlicadiarzu
Bir ara "AJLAN KÖSE" kimligine bürünmüs biri vardi ama gercekten kendisimiydi degilmiydi mechul kaldi..
:icecream:

Evet evet Ajlan Köse ben daha yeni üyeyken buradaydı..
Çömezdim o zamanlar.. Ahh ahh geçen sene geldi aklıma şimdi..:emir_bebek:
Bence de olabilir,ama bizim kadar çok vakit geçirebileceklerini sanmıyorum.Bir de geçen sene Magazin Haberleri filan vardı belki Google'dan kendi isimlerini arattırdıklarında Kadınlar Kulubu'nü buldularsa misafir olarak takip etmiş olabilirler..sengözlerimebaksanab

Eyyyy unluuu kimsen cik ortaya korkma yemeyiz seni soz imzali resimden bska birsey istemicez :roflol:

reenkarnasyonla bu dünyada yeniden beden bulmuş bir 'acıların kadını bergen' var bu sitede eminim :)))))

bana gelince evet ben petek dinçöz yeni albümüm için kamuoyu yoklaması yapmak istedim o yüzden bu sitedeyim:)))))

ay petekcim sendemi burdaydin.Aramizda kalsin bende gulben ergen.Sarkilarim ve yeni kasedim icin geldim bakiyorum durumlar ne halde diye :roflol::roflol:

oLabilir :)
Belkide ben ünlüyümdür :))))

Erol Köse'nin eşi Ajlan vardı değil mi bi ara?
Topici dolup taşmıştı sonra yok oldu..
Laaliş'im doğru hatırlıyorsun:))
Ben de çok ünlüyüm emme çaktırmıyorum kimseye neme lazım spekülasyonlara mehil vermeyeyim.jeyyar

hahaha supersiniz kizlar ya yorumlariniz icin tesekkur ederim herkese.

ha birde petekcim agzini topla ben polemik sanatcisi degilim aile sanatcisiyim sen kimsin benim yanimda once git 40 firin ekmek ye sonra gel karsima

hem ben seni kasedimle doverim be kim oluyon sen

muhahahahahaha :roflol::roflol::roflol:

Bilmem olabilir belki yok yok sanmam amannn bananee :) tatlicadiarzu

ben siteye ilk uye oldugum zamnlarda
paylaşımda bi arkadaş demişti
ben seren srengilim diye bende inanmıştım
ama kimdi niye dedi hatırlamıyorum belkide gerçekten oydu
yada ben cokkk sazandım........

Kimse fazla sallamis bence canim ya :roflol:

ayyy kıslar çok ısrar ettiniz ben itiraf ediyim bari ünlü oldumu:D hahaha yaww ünlülerin formlara vakit ayıracağını ben heççç sanmıyorum yohh defenin nalı ben hiç sanmıyorum bizlerden başka ünlü olduğunu ehh bizde kendi çapımızda ünlü sayılırız hee

ben siteye ilk uye oldugum zamnlarda
paylaşımda bi arkadaş demişti
ben seren srengilim diye bende inanmıştım
ama kimdi niye dedi hatırlamıyorum belkide gerçekten oydu
yada ben cokkk sazandım........
bence sazan değilsinde o keklemiş seni:)):dance:

farklı alanlardan bi kaç ünlünün akrabasıyım sayılmaz mı :tomato:

Var var................................jeyyar

Burada magazin yok ne yapsınlar burayı.Hem ünlüler, tanınmak ,bilinmek,ilgi görmek isterler fazla saklayamazlardı burada olsalardı.
Siz benimle yetinin en iyisi :roflol::roflol:

Merhaba arkadaşlar,
Ben Ajda Pekkan sengözlerimebaksanab
Estetikle ilgili sorularınız varsa yanıtlayabilirim
:1ninca:
:dance::dance:

sayıl canım söyle bakalım kimiş bunlar belkı tanırız

tanırsınız canım da söylemeyim...

..
..

ama bence vardır ünlü misal derya baykal el işi modelleri için falan bakınıyor.hatta geçen şey dyor; sitenin birinde baktım benim model altıında bu sitenin tüm hakları saklıdır şu yaıyor "alıntıdır" diye bile yazmamış...onçün tikatli olun :teytey:

hiç sanmıyorum ama neden olmasın olabilirde

olabilr neden olmasın.elbette bizim gibi akşama kadar siteden çıkmamazlık yapmıyolardır.bi kaç yere bakıp çıkıolardırr kanımca :)

Back