• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce umut varmii?? (Resimli)

Buecriy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
990
578
33
Kizlar selam. bu ay igne vuruldum bugun 14.gunum onceki testler negatif olunca bugun test yapmadim ilk idrarimla. Siskinlik hissediyorum bugun ovulasyon yapigim dedim aninda koyu cift cizgi cikti.. ayni idrarla hcg yaptim yine ayni idrarla gene ovulasyon yaptim o silik cikti.. ne anlamaliyim sizce.. en alttaki ilk ovu ortadaki ikinci ovu ustteki gebelik ve o zaten negatif..

Eklentiler

• 20170911_151244-1.jpg
    20170911_151244-1.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 152
14. Güne idrarda çıkması lazımdı ama şu şekilde anlarsın Ovulasyon testi yaparken damlattığın an ikinci t çizgisi anında koyulaşıyorsa hamilesin demektir

14. Güne idrarda çıkması lazımdı ama şu şekilde anlarsın Ovulasyon testi yaparken damlattığın an ikinci t çizgisi anında koyulaşıyorsa hamilesin demektir
Evet aninda cikti idrar ordan daha gecerken ama ondan sonrakiler silik cikti hamile degilim

Alt alta çekersen daha iyi olur.Çünkü tahminimce sen yumurtladın bu günleri boş geçme :)
Ciddimisin. Agrim var adetimi bekliyorum catlatma igneside oldum bu ay hem bugun 14.gunum bugun yarin adet olurum yani..
Ust ikisi ayni idrarla alttakini 2 saat once yaptim

Eklentiler

• 20170911_223235-1.jpg
    20170911_223235-1.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 114
Ciddimisin. Agrim var adetimi bekliyorum catlatma igneside oldum bu ay hem bugun 14.gunum bugun yarin adet olurum yani..
Ust ikisi ayni idrarla alttakini 2 saat once yaptim
rahminde gereksiz bir dolgunluk hissi varsa adet olacağından olabilir.Ama şişkinlik hissetmiyorsan hamilelik olabilir hiç belli olmaz.

rahminde gereksiz bir dolgunluk hissi varsa adet olacağından olabilir.Ama şişkinlik hissetmiyorsan hamilelik olabilir hiç belli olmaz.
Ilk hamileligimdede siskinlik vardi ayirt edemiyorum o yuzden.. neyse hayirlisi olsun tskler ilgilendigin icin..

Herkeste farklıdır kaç günde bir adet oluyorsun canım ben 28 günde bir oluyorum geçen ayın 5inde oldum 10 unda bittim 5eylül 1 10 eylüle kadar 5 gün 10 günde öyle saydım 19 eylül yumurtlama günümde eşimle ilişkimiz oldu 20 sinde hamile kalmışım sprem 3 gün canlı kalıyoya zaten Allah'ın izniyle herşey gönlünce olsun adetime 5 gün vardı test yaptım pozitif çıktı sonra adetime 2 gün vardı yine iki dakika içinde kıpkırmızı oldu kan verdim sağlık ocağına 203,72 çıktı 48 saat sonra tekrar verdim 949.49 çıktı adetime göre 5 haftalık aslında ama doktor 3 haftalık olduğunu söyledi sende bence bi adet uygulaması indir orda zaten yumurtlama günleri gösteriyorlar ben o adet takvimine göre hem kaç günde adet olduğumu öğrendim hemde yumurtlama günlerimi öğrendim testleriminde resimlerini atıyım sana

Eklentiler

• IMG_2549.PNG
    IMG_2549.PNG
    176,8 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_2563.JPG
    IMG_2563.JPG
    32,8 KB · Görüntüleme: 48
Back