• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce umut var mı kizlaarrr

ezolinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
454
307
53
Merhabalar :( bu ay ovulasyon testi yöntemiyle çalışmalar yaptık. Ve şuan adetim 2 gün geçti. Bende öğlen test yaptım gerçi afedersiniz tuvaletim bile yoktu zorla bi kaç damla yaptım ve sonuç böyle.. t harfinin altında ki çizgi şuan burada göründüğünden bi tık daha pembeydi daha sonra kenara doğru böyle renk gelmiş anlamadım sizce olabilir mi :(

Eklentiler

• 20181103_053721.jpg
    20181103_053721.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 132
Merhabalar :KK43: bu ay ovulasyon testi yöntemiyle çalışmalar yaptık. Ve şuan adetim 2 gün geçti. Bende öğlen test yaptım gerçi afedersiniz tuvaletim bile yoktu zorla bi kaç damla yaptım ve sonuç böyle.. t harfinin altında ki çizgi şuan burada göründüğünden bi tık daha pembeydi daha sonra kenara doğru böyle renk gelmiş anlamadım sizce olabilir mi :KK43:
İlk idrarla tekrar dene bence :) inşallah vardr canm :)

Bence var gibi ama tekrarlayın çizgi çıkarsa yine kan verin en güvenilir sonuç kan testi canım hayırlısı olsun

Var bence, hayırlı olsun cnm. Ama icinin rahat etmesi icin kan testide yaptir. Yada sabahin ilk idrariyla bir daha yap cnm

Ovulasyon testi yaparken yumurtlama akıntısı olmuş muydu peki canım.
Kızlar ben de eskiden yumurtlama akıntısı oluyordu yumurtlama döneminde. Ama 3 aydır yok. Yumurtlama mii olmuyor acaba, sizde durumlar nasıl. Bu akıntı olmadan da hamile kalabilir miyim

Merhabalar :KK43: bu ay ovulasyon testi yöntemiyle çalışmalar yaptık. Ve şuan adetim 2 gün geçti. Bende öğlen test yaptım gerçi afedersiniz tuvaletim bile yoktu zorla bi kaç damla yaptım ve sonuç böyle.. t harfinin altında ki çizgi şuan burada göründüğünden bi tık daha pembeydi daha sonra kenara doğru böyle renk gelmiş anlamadım sizce olabilir mi :KK43:
Canim bunu bende yasadim ama kan testi yaptim cikmadi bkan yapmadan once 2 defa daga idrar testi yaptim cikmafi kan da da cikmadi 13gundur gecikmem var ne yapmaliyim bilmiyotum maydanoz nane suyu iyi diyolar denicem ama insaallah sende umut vardir hayirlisi olsun

Canim bunu bende yasadim ama kan testi yaptim cikmadi bkan yapmadan once 2 defa daga idrar testi yaptim cikmafi kan da da cikmadi 13gundur gecikmem var ne yapmaliyim bilmiyotum maydanoz nane suyu iyi diyolar denicem ama insaallah sende umut vardir hayirlisi olsun
Bence acilen kadın doğuma git kuzum. 13 gün gecikme biraz fazla gibi inşallah onemli birşey yoktur

Ovulasyon testi yaparken yumurtlama akıntısı olmuş muydu peki canım.
Kızlar ben de eskiden yumurtlama akıntısı oluyordu yumurtlama döneminde. Ama 3 aydır yok. Yumurtlama mii olmuyor acaba, sizde durumlar nasıl. Bu akıntı olmadan da hamile kalabilir miyim
Merhaba sizin yumurtlama dönemindeki akıntınız düzeldi mi. Benimde normalde yumurtlamayı döneminde akıntım olurdu son 2 aydır küp kuruyum hiç akıntım yok ve yumurtlama olup olmadığını kestiremiyorum. Bir sıkıntı mı var acaba

Back