Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce tutunma kanaması mı
- Konu Sahibi ckrl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gittim hiç muayene etmedi tutunma kanamasıdır dediAdet kanaması gibiyse tutunma kanaması değildir, doktora git bence düşük önleyici ilaç vs verirler düşük riski olabilir
- 16 Eylül 2024
- 13
- 0
- 1
- 32
Götürdüm kuzum muayene etmedi tutunma kanaması diypeEvet çift çizgi çıkmış ama kan tahlili vermen lazım canim doktora görün acile git testi de götür kendinle
- 16 Eylül 2024
- 13
- 0
- 1
- 32
Nasıl muayne etmezler ya öyle şey mi olur ultrason da görünür zaten hersey sen ihmal etme canım Allah korusun düsükte olabilir gitmezsenGötürdüm kuzum muayene etmedi tutunma kanaması diype
Valla az önce geldim eve etmediNasıl muayne etmezler ya öyle şey mi olur ultrason da görünür zaten hersey sen ihmal etme canım Allah korusun düsükte olabilir gitmezsen
- 16 Eylül 2024
- 13
- 0
- 1
- 32
Oyle şey mi olur ciddi bu konu bu senin sağlığın söz konusu bu sen kadın doguma git canim ihmal etmeValla az önce geldim eve etmedi
Yarın test sonucum çıkacak sağlık ocağından aldıktan sonra gideceğim hemenOyle şey mi olur ciddi bu konu bu senin sağlığın söz konusu bu sen kadın doguma git canim ihmal etme
- 16 Eylül 2024
- 13
- 0
- 1
- 32
Insallah güzel haberler alırsın canim sıkıntı yapma kendineYarın test sonucum çıkacak sağlık ocağından aldıktan sonra gideceğim hemen
Hiç böyle olmamıştım ya az az kanamam geliyor ve çok üzgünümInsallah güzel haberler alırsın canim sıkıntı yapma kendine
- 16 Eylül 2024
- 13
- 0
- 1
- 32
Böyle şeylerde morali yüksek tut hiç birsey için canını sıkma Allah ne derse o olur güzelim Allaha bol bol dua et üzme tatlı canınıHiç böyle olmamıştım ya az az kanamam geliyor ve çok üzgünüm
- 16 Eylül 2024
- 13
- 0
- 1
- 32