Dün 3 kutusunu 650 ye aldım
O nası bi fiyat koyma öyle şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün 3 kutusunu 650 ye aldım
ben reçetesiz almistim belki ondandirDün 3 kutusunu 650 ye aldım
Bende reçetesiz aldım ssk M yokben reçetesiz almistim belki ondandir
Allah Allah suan cok sasirdim bendeBende reçetesiz aldım ssk M yok
Bende şaşırdım inanın yani . Nası bu kadar fark koyabilirler yeni yıl die zam geldi desek dünle bugün arasında o kadar oynamış olamaz herhalde hangi şehirdesinizAllah Allah suan cok sasirdim bende
istanbul umraniyeden aldim 15 gun once kazıklanmışım nöbetçi eczaneydi ama kullanmamıştım kalp atışını görene kdr kullanmayalım dedi doktor ama bu sürede lekelenmem eskiye göre daha azBende şaşırdım inanın yani . Nası bu kadar fark koyabilirler yeni yıl die zam geldi desek dünle bugün arasında o kadar oynamış olamaz herhalde hangi şehirdesiniz
Estafırullah.istanbul umraniyeden aldim 15 gun once kazıklanmışım nöbetçi eczaneydi ama kullanmamıştım kalp atışını görene kdr kullanmayalım dedi doktor ama bu sürede lekelenmem eskiye göre daha az
Hayır canım doktora sorulmalıProgestan öyle kafanıza göre kullanabiliceğiniz bişey mi
Yok kan sulandirici yok benim lekelenme var az da olsa sürekli yatıyorum bilmiyorum hayırlısıdün doktor yazdı teşekkür ederim ama bugun bayagi azaldi lekelenmem kan sulandiricida kullaniyormusun
Evet ya kadın ilaçları çok pahalı doktor muayenesi 2000 kullandığım ilaçlar 3 4 bin e dün de progestan 4001 kutusu mu
Benimki de verme taraftarı değildi korktuğumu anladı gel dedi ama gitmedim yarın gitcem doktora o zamana kadar kullan dedi pragestan duruma göre keseriz yada cogaltiriz dediistanbul umraniyeden aldim 15 gun once kazıklanmışım nöbetçi eczaneydi ama kullanmamıştım kalp atışını görene kdr kullanmayalım dedi doktor ama bu sürede lekelenmem eskiye göre daha az
O zaman ben kazık mı yedim 1 kutu içinde 30 tane var 395 küsürDün 3 kutusunu 650 ye aldım
Bir de reçete yazdı özel doktor acaba sigorta karşılamıyor muDün 3 kutusunu 650 ye aldım
Bir de reçete yazdı özel doktor acaba sigorta karşılamıyor mu
benım ssk yok bilmiyorum o yüzden hep parayla alıyorumBir de reçete yazdı özel doktor acaba sigorta karşılamıyor mu
Valla sözde bnde reçete ile aldım çok pahalıbenım ssk yok bilmiyorum o yüzden hep parayla alıyorum
Allah yardımcınız olsunValla sözde bnde reçete ile aldım çok pahalı
İnşallah bu gelen kahverengi akintilar normal mi peçeteye sildikçeAllah yardımcınız olsun
Gebeyseniz doktorunuza danışın yanlış bilgilendirmek istemem bazı gebeler yaşıyor lekelenme doktorları yönlendiriyor kontrol edipİnşallah bu gelen kahverengi akintilar normal mi peçeteye sildikçe
Belki yaşamışsınızdır diyeGebeyseniz doktorunuza danışın yanlış bilgilendirmek istemem bazı gebeler yaşıyor lekelenme doktorları yönlendiriyor kontrol edip
Yok hayırBelki yaşamışsınızdır diye