- 10 Kasım 2021
- 241
- 84
- 27
- Konu Sahibi Mormenekse2122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durdukça koyulasti baya 7. Dk sında cekmistimSanki biraz daha koyu olmasi lazim ama sen yine de bugunu degerlendir canim
Teste kac dkda sonuclayin yazıyordu canim ama mutlaka bugunu de degerlendir yarinda böyle cikar çünküDurdukça koyulasti baya 7. Dk sında cekmistim
10. Dakika diyorduTeste kac dkda sonuclayin yazıyordu canim ama mutlaka bugunu de degerlendir yarinda böyle cikar çünkü
Valla bilemedim ama böyle olunca degerlendirilmeli diye biliyorum sadece bide çatlamayi10. Dakika diyordu
Birde dünde koyu çıktı
Tamamdır çok teşekkür ederimValla bilemedim ama böyle olunca degerlendirilmeli diye biliyorum sadece bide çatlamayi
Bugün pik canım muhakkak değerlendir . Yarın da değerlendir10. Dakika diyordu
Birde dünde koyu çıktı
Rica ederim canım güzel haberlerle gelirsin inşallahTamamdır çok teşekkür ederim
Bence degerledir canımRahim filmi çekildim bu ay inşallah olur
Rica ederim canım güzel haberlerle gelirsin inşalla
Değerlendirdim canım teşekkür ederimBence degerledir canım
Rahim filmi çekildim bu ay inşallah olur
Amin canim inşallahAmin insallah cümlesine nasip olsun
Bana da çoğu kişi korunma şansın çok yüksek dediler ayrıca tüp bebek merkezindeki doktor da sağ tüpümün açıldığını beklemem değerlendirmem gerektiğini soylediDoktorlar rahim filmi çekilen ay genelde korunmayı tavsiye ediyor. Verilen ilaç rahmi etkileyebiliyor ve kimyasal sağlıksız gebelik olma şansı var.
Bana da çoğu kişi korunma şansın çok yüksek dediler ayrıca tüp bebek merkezindeki doktor da sağ tüpümün açıldığını beklemem değerlendirmem gerektiğini soyledi
Ben telefon uygulamasıyla yumurtlama günü ve bir sonrasini degerlrndirdigim ay hamile kaldım rabbim sizede nasıl etsin inşallahRahim filmi çekildim bu ay inşallah olur
Teşekkür ederim sağ olunBöyle söylemesi tuhaf. Hayırlısı olsun.
Biz de dün değerlendirme yaptık bugün boş geçireceğim 30. saatte tekrar ilişki olması gerekiyormuş 30.saatte de değerlendireceğizBen telefon uygulamasıyla yumurtlama günü ve bir sonrasini degerlrndirdigim ay hamile kaldım rabbim sizede nasıl etsin inşallah