- Konu Sahibi ipektuncer
-
Merhaba arkadaşlar..
"Sınırlarını anlatamamışsın 6 yıllık arkadaşlarına, senin de hatan var" dedi.
Sınırları anlatmaya ne gerek var. Normal bir insan böyle birşey yapmaz ki. Bu gerizekalılık falan değil. Resmen hadsizlik. Terbiyesizlik.
Canım, ben insanları gerçekten anlamıyorum..
Ya ben de var tuhaflık, ya onlarda..
Geçenlerde de sabah işe geldim, masam darmadağınık..
Ben 1 gün izin kullanmıştım, yokluğumda masama başka biri gelip oturmuş. Laptopumu yerinden söküp, kendininkini takmış. Ama sonra insan tekrar benimkini yerine takar, ben bıraktığım gibi bulmalıyım öyle değil mi? Ya da o bulduğu gibi bırakmalı..
Masamda not kapıtlarına bişeyler yazmış, ortalıkta bırakmış. çay içmiş fincanı masama bırakmış.
Ben karşımdaki insanın kişisel haklarına, özel alanına çok saygılıyım. O bunu hak eder veya etmez, bu benim kendime olan saygım, kendi görgüm.
Ama çoğu zaman insanları aşırı rahat görüyorum, anlamıyorum nedir. bu..
Canım, ben insanları gerçekten anlamıyorum..
Ya ben de var tuhaflık, ya onlarda..
Geçenlerde de sabah işe geldim, masam darmadağınık..
Ben 1 gün izin kullanmıştım, yokluğumda masama başka biri gelip oturmuş. Laptopumu yerinden söküp, kendininkini takmış. Ama sonra insan tekrar benimkini yerine takar, ben bıraktığım gibi bulmalıyım öyle değil mi? Ya da o bulduğu gibi bırakmalı..
Masamda not kapıtlarına bişeyler yazmış, ortalıkta bırakmış. çay içmiş fincanı masama bırakmış.
Ben karşımdaki insanın kişisel haklarına, özel alanına çok saygılıyım. O bunu hak eder veya etmez, bu benim kendime olan saygım, kendi görgüm.
Ama çoğu zaman insanları aşırı rahat görüyorum, anlamıyorum nedir. bu..
Yok artık.!
Tepkiniz az bile bana kalırsa.ben olsam cok daha aşırı bir tepki verırdım.
yanı suan sızın adınıza bıle o kadar sınırlendım kı anlatamam.
saygısız herif ne münasebet eşinizin size özel aldıgı hedıyeyı bu hale getırmek.
üzerindede kızınız var kör mü bu adam gerizekalılıgın dik alası bana kalırsa.!
İnsanlara sınırlarınızı bellı etmedıgınızden mi kaynakladıgını dusunuyosunuz pekı?
sanırım sırf bu olayla sınırlı degıl tecrubelerınız.
yanı bu adam ipek bısey demez dıye dusunmese bu kabalıgı yapmazmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?