• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce tepkim abartlı mı ve hep beni mi bulur böyle dengesizler?

Şu an için düşüncem teklifini kabul etmemek yönünde canım..:44:
Ki kendini suçlu hissetmeye devam etsin, eğer samimi ise söylediklerinde tabi.
"Yenisini yaptırmak" değil ki yaptığı yanlışın bedeli.. Çok daha fazlası olmalı. Benim tepkim mouse padim mahvoldu diye değil, yapılan saygısızlığa, densizliğe benim tepkim..

Canım haklısın ama bana kalırsa en azından bozduğunu tamir etsin, sen ona gene psikolojik baskını yapmaya devam et sonra:))

ipekcim yalnız değilsin, beni de bulur hep böyle tipler. insan zamanla öğreniyor alışıyor işte. kafaya takmamaya başlıyorsun. iş hayatı olsun, dışarda olsun, insanlar çeşit çeşit:34:

o arkadaşınız tek kelimeyle büyük saygısızlık etmiş.bun kendini bilmezlik denir başka bir şey değil.özel eşya denen bişey var.siz izin vermezseniz kimse dokunmamalı ona.az bile söylemişsiniz.
beni de bulur böyle dengesizler.dün otobüste eve geliyodum bi tip bindi otobüse görür görmez akılda fikir bırakan bi tip.geçti arkama oturdu ama oturuşş kafama çengel geçirip sürüklüyolar sandım saati saçıma takıldı bi de o haliyle çekmeye çalışıyo bağırsam çağırsam nolur o acıyı yine ben çektim.beni bulur diyoruz ya düşünce gücüyle çekiyoruz heralde

Canım, otobüsteki denyo en azından hiç tanımadığın biriymiş.. O da seni tanımaz etmez. Yani tamaman onun kendi manyaklığı..
Ama bu beni tanıyor, yüz yüze bakıyoruz..

ipekcim yalnız değilsin, beni de bulur hep böyle tipler. insan zamanla öğreniyor alışıyor işte. kafaya takmamaya başlıyorsun. iş hayatı olsun, dışarda olsun, insanlar çeşit çeşit:34:

Tepkimi daha sert ve kararlı vermeye çalışıcam diyorum..
Böyle bi ders çıkartayım diyorum..
Ama zaten net ve kararlı bir insanım, tanıyanlar da böyle der.
Hakikaten sınırlarım belli aslında??

niye kendini suçluyosun insan annesine babasına ve ya can dostuna yapmaz böyle bişiy...sen de dedin ya eşeklik bakii:49:

Canım, otobüsteki denyo en azından hiç tanımadığın biriymiş.. O da seni tanımaz etmez. Yani tamaman onun kendi manyaklığı..
Ama bu beni tanıyor, yüz yüze bakıyoruz..

haklısın benim örneğim biraz genelleme yaparak dengesizlerle ilgili oldu ve en son örneği verdim:)

ooooo okurken nasıl kızdım anlatamam...
bu ne densizlik böyle anlamadım
kim veriyor ona bu hakkı....
üzülme canım olmuş bi kere...
sıkma canını bundan sonra koy tavrını olsun bitsin:19:

bu terbiyesizliği yapan adam bir de 36 yaşında falan mı :53: ne diyim yani en fazla 12 yaşındaki çocuk yapar bunu :51: bence tepkin hiç abartılı değil gayet doğru tepki vermişsin :68:

çok pişman mahcupmuş bi de 15 dk oturup boyarken aklın ahlakın nereye gitti ki:47: insanlara karşı bence biraz burnu dik derler ya hani öyle olmak lazım güleryüzlü hoşgörülü insanlardan çekincesi yok kimsenin

Tepkiniz az bile kalmış... Kesinlikle...

Hangi normal insan, hem de ofis ortamında gidip başkasının kişisel eşyasına zarar verir ki? Üstelik manevi değeri olan bir eşyasına. Hem de "yapma" denilmesine rağmen. Ha, denilmesine gerek mi vardı sanki, ama işte katmerli gerizekâlılık.

Şimdi de çıkıp sanki bütün sorun mause ped'miş gibi yaptığını telafi etmeye çalışıyor. Sanki beyimiz bir ozalitçiye gidip bir fotoğraf ve 10 lira verince her şey düzelecek. "En azından telafi etmek istiyor" denilebilir, ama masanızda, sürekli elinizin altında neden birebir onu anımsatan bir eşya olsun ki?

Ben çocuktum, annem odamı toplarken masamdaki kitapları kitaplımağa koymuş, kitaplığı da biraz toparlamış diye annemle tartışmıştım, "sen neden benim eşyalarımın yerini değiştiriyorsun, kitap masadaysa bir sebebi vardır" diye. Bütün iyi niyetiyle odamı temizleyip düzenlemek isteyen birine. Bu belki uç bir örnek ama bazı insanlar kişisel eşya, kişisel düzen konusunda daha hassas olabiliyorlar. ama olmasalar dahi, gidip bir başkasının evlâdının fotoğrafını tahrip etmek nasıl bir hadsizlik, nasıl bir haddini bilmezliktir, anlamak mümkün değil.

Tepkiniz az bile kalmış... Kesinlikle...

Hangi normal insan, hem de ofis ortamında gidip başkasının kişisel eşyasına zarar verir ki? Üstelik manevi değeri olan bir eşyasına. Hem de "yapma" denilmesine rağmen. Ha, denilmesine gerek mi vardı sanki, ama işte katmerli gerizekâlılık.

Şimdi de çıkıp sanki bütün sorun mause ped'miş gibi yaptığını telafi etmeye çalışıyor. Sanki beyimiz bir ozalitçiye gidip bir fotoğraf ve 10 lira verince her şey düzelecek. "En azından telafi etmek istiyor" denilebilir, ama masanızda, sürekli elinizin altında neden birebir onu anımsatan bir eşya olsun ki?

Ben çocuktum, annem odamı toplarken masamdaki kitapları kitaplımağa koymuş, kitaplığı da biraz toparlamış diye annemle tartışmıştım, "sen neden benim eşyalarımın yerini değiştiriyorsun, kitap masadaysa bir sebebi vardır" diye. Bütün iyi niyetiyle odamı temizleyip düzenlemek isteyen birine. Bu belki uç bir örnek ama bazı insanlar kişisel eşya, kişisel düzen konusunda daha hassas olabiliyorlar. ama olmasalar dahi, gidip bir başkasının evlâdının fotoğrafını tahrip etmek nasıl bir hadsizlik, nasıl bir haddini bilmezliktir, anlamak mümkün değil.

Bana yaptığı teklifle ilgili ben de aynı şekilde düşünüyorum canım.
Saygısız birinin eline bir de çocuğumun resmini teslim edeceğim. Asla hiçbir aile fotoğrafıma dokunmasına izin vermem o dengesizin..:19:
10 lira verip yaptırmak çok zor değil, ben de yaptırırım. Benim kızdığım (senin de ifade ettiğin gibi) böyle bir saygısızlığı nasıl yapabildiği.. 5 yaşındaki kızım bile boyama yapmak istediğinde bana soruyor önce "bu kağıt bize gerekli mi anne" diye..

Back